info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Prandelli’den Açıklamalar

Prandelli’den acı itiraf! "Sabri’yi..."

Pandev & Dzemaili'yi ben istemedim
"GORAN Pandev ve Blerim Dzemaili'yi ben almadım. Her iki oyuncu da tamamen kulübün transferi. Ben bu oyuncuların alınması veya alınmaması için en ufak bir konuşma bile yapamadım."
 
‘Zan'a ihtiyacım var dedim, yanıtı 'Sakatım' oldu’
"GELDİĞİM günden beri sakatlık ve cezalar nedeniyle istediğim gibi iki stoperimi düzenli olarak yan yana oynatamadım. Gökhan Zan'a Başakşehir maçı için 'Bu maçta sana ihtiyacım var' dedim 'Ben sakatım oynayamam' dedi."
 
‘Sabri ve Eboue'yi görmeme bile izin vermediler’
"SEZON başında Sabri Sarıoğlu ve Emmanuel Eboue kadro dışı bırakıldı... 'Sabri ve Eboue'yi bir göreyim' dedim, bana yöneticiler 'Hayır oynatamazsın. Biz onları kadro dışı bıraktık' dediler. Veysel'i çok hoşnut olduğum için mi oynatıyorum zannediyorsunuz. Ama daha iyisi yok.
NORDIN Amrabat için de yönetimle konuştum. 'Amrabat'ı göndermeyin bir göreyim' dedim. 'Transfer bitiyor göndermemiz lazım' yanıtını aldım."
 
‘Bruma istediklerimi yapamıyor’
G.SARAY tarihinin en yüksek bedelli transferlerinden Bruma için de Prandelli'nin sözleri vardı. Dortmund maçının ardından Portekizli için "Takım oyunu oynamalı" diyen Prandelli, Bruma için şunları söyledi:
"OYUNU dikine oynayan bir tek oyuncum var o da Bruma. Gerçekten çok hızlı bir futbolcu ancak o da söylediklerimi yapamıyor. İstediklerimi bir türlü hem sahada hem idmanda veremiyor."
 
Giderse 2015-16’nın parasını istemiyor
2 sezon için anlaşmaya varan Prandelli'ye garanti ücret olarak her sezon için 2 milyon 295 bin Euro ödenecek. Ancak İtalyan çalıştırıcı şu ana kadar garanti parasının yarısını bile alamadı. Her fırsatta tazminat talep etmeyeceğini söyleyen Prandelli, yakın çevresi ile yaptığı konuşmada gönderilmesi durumunda sadece bu sezonki alacağını isteyeceğini ve önümüzdeki sezonun ücretini talep etmeyeceğini tekrarladı.
 
'Sneijder kaptanlık istiyor, Aysal söz vermiş!'
"Sneijder F.Bahçe maçında 2 gol attı diye herkes göklere çıkardı. Futbolcu istikrarlı olursa faydalı olur. Sneijder'in zaten canı sıkkın. 'Kaptan olmalıyım' diyor. Çünkü Aysal kendisine söz vermiş. Ben kendisine 'Takımın kaptanı Selçuk. Bu kadar Türk’ün olduğu bir yerde yabancı kaptan takım içinde huzursuzluk yaratır' dedim. Morali iyice bozuldu."
 
‘Hocayı böyle görmedik’
BAŞAKŞEHİR maçındaki 4 golün ardından Prandelli ne basın toplantısına çıktı ne de yayıncı kuruluşa konuştu. İtalyan hoca, çıkışta otobüste tek başına oturdu kimse ile konuşmadı. Oyuncular ise aralarında "Hocayı hiç böyle sinirli görmemiştik" diyerek değerlendirmede bulundu.