info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Süper Ligde Liderlik İçin Çılgın Yarış

Rakipler puan durumunda birbirinin ensesinde!

Süper Lig en çekişmeli sezonlardan birini yaşıyor, puan durumuna göre ligin ilk altı sırası birbirine çok yakın puanlarda bulunuyor.

Bu hafta Beşiktaş, Başakşehir ve Fenerbahçe kazandı, Galatasaray kaybetti zirve yarışı kızıştı.

Seri yakalayan Fenerbahçe zirveye ortak oldu. İşte Süper Lig'de son puan tablosu... 22:5818 Aralık 2017 Süper Lig puan durumu: Liderlik için çılgın yarış, rakipler puan durumunda birbirinin ensesinde! Süper Lig’de kartlar yeniden dağıtılıyor, bu hafta alınan sonuçlarla ligin zirvesi iyice kızıştı.

Süper Lig puan sıralaması taraftarlarca merakla araştırılıyor. Zirvedeki 6 takımın puanaları birbirine oldukça yakın halde.

Fenerbahçe ile Galatasaray’ın puanları eşitlendi. Beşiktaş ise 30 puan ile onları takip ediyor. Süper Lig’in Flaş eklipleri Kayserispor ve Göztepe’nin de 30’ar puanı bulunuyor.

İşte Süper Lig güncel puan durumu ve 17. haftanın fikstürü…

22 Aralık Cuma

Antalyaspor – Alanyaspor

23 Aralık Cumartesi

Bursaspor – Gençlerbirliği

Sivasspor – Beşiktaş

Konyaspor – Fenerbahçe

24 Aralık Pazar

Kayserispor – Malatyaspor

Karabükspor – Trabzonspor

Kasımpaşa – Başakşehir

Galatasaray – Göztepe

25 Aralık Pazartesi

Osmanlıspor – Akhisarspor

Karabükspor karşısında Mehmet Topal ve Valbuena'nın golleriyle kazanan Fenerbahçe, üst üste 5. galibiyetini aldı. Sarı-lacivertliler Trabzonsporla birlikte bu seriyi yakalan tek takım oldu. Süper Lig'de son haftalarda aldığı sonuçlarla şampiyonluk yarışına ortak olan Fenerbahçe, Karabükspor karşısında 2 farklı kazandı ve üst üste 5. galibiyetini elde etti.

Galatasaray, Kayserispor ve Osmanlıspor maçlarında aldığı beraberliklerle zirve yarışında geriye düşen Fenerbahçe, Sivasspor maçıyla başladığı galibiyet serisini Antalyaspor, Kasımpaşa ve Bursaspor maçlarında sürdürmüştü. Karabükspor karşısında da galibiyete uzanan Aykut Kocaman'ın ekibi, bu sezon Trabzonsporla birlikte ligde üst üste 5 maç kazanan tek takım oldu.