info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor Nedim Baki ve Cüneyt Turan ı Transfer Etti

Tekirdağspor 2013-2014 sezonu transfer çalışmaları kapsamı sonucunda İzmirspor’dan orta saha oyuncusu Nedim Baki ve Manisa Belediyespor’dan sağ kanat oyuncusu Cüneyt Turan’ı transfer etti.

Tekirdağspor 2013-2014 sezonu transfer çalışmaları kapsamı sonucunda İzmirspor’dan orta saha oyuncusu Nedim Baki ve Manisa Belediyespor’dan sağ kanat oyuncusu Cüneyt Turan’ı transfer etti.
 
Adanaspor Kulübü’nde spor hayatına başlayan 32 yaşında ki Nedim Baki  bu güne kadar; Kozan Belediyespor, Seyhan Beledyespor, Ceyhanspor, Şekerspor, Pazarspor, Gölcükspor, Yimpaş Yozgatspor, Düzcespor, Ödemiş Belediyspor, Somaspor ve İzmit Çenesuyu Plajyolspor gibi takımların formalarını giyerken, geçen sezon devre arasında Çenesuyu Plajyoluspor’dan İzmirspor takımına transfer oldu.
 
Sarı siyahlı takımın bir diğer transferi olan 24 yaşında ki Cüneyt Turan ise Manisaspor, İnegölspor, Küçükköy Belediyespor, Kulaspor, İzmirspor ve Bergama Belediyespor takımlarının formasını giydi. Geçen sezon devre arasında Manisa Belediyespor’a transfer olan sporcumuz oynadığı dokuz maçta dört gol atma başarısı gösterdi.
 
Tekirdağspor Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen imza törenine Başkanımız Orhan Çebi, Genel Sekreter İsmet Teberoğlu ve Yardımcı Antrenör Bülent Daşdan katıldı.
 
İmza sonrası açıklama yapan Başkan Orhan Çebi: “ Tekirdağsporumuzu başarıya götürecek olan kadronun oluşturulması için çalışmalarımız devam ediyor. Bugünde iki sporcu kardeşimizin transferlerini tamamlamış olduk. Kendilerine yeni sezonda başarılar diler, Tekirdağsporumuz formasıyla iyi bir sezon geçirmelerini temenni ederim.” ifadesini kullandı.
 
İmza töreni sonrası konuşan sporcular; Tekirdağspor takımının sporcusu oldukları için mutlu olduklarını, kendilerine olan güven ve beklentinin farkında olarak ellerinden gelen tüm yeteneklerini sahaya yansıtmak için mücadele edeceklerini belirtti.