info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor Transferde Hız Kesmiyor

Tekirdağspor’da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor

Şeker bayramı öncesini yeni kadrosunu oluşturmak için seferber olan Başkan Aydoğdu ve yönetici kadrosu 4 tecrübeli futbolcuyu kadrosuna alırken birde iç transferle yeni sezon hazırlıklarına start vermişti. 

Bugün de transfer atağını gerçekleştiren Başkan ve Ekibi Gazi Osman Paşa’dan Tayfun KARADAĞ, Bayburtspor’dan Akın KÖROĞLU, Zonguldak Kömürspor’ dan Hasan Can ÖZKAN ve geçen sene kadrosun da olan ve yolları ayrılan Rıza ŞEN ile tekrar sözleşme imzalayarak imza töreni gerçekleştirdi. Ayrıca bugün yapılan altyapı seçmelerinde ise teknik kadronun beğenisini kazanan genç oyuncular Berkant, Cesur, Orbay ve Vedat’ ıda kadrosuna alarak 4 alt yapı amatör futbolcusunu profesyonelliğe adım attıracak. Golcu arayışı devam eden Tekirdağspor’un en geç önümüzdeki haftaya kadar listesinde olan futbolcularla diyalog halinde olduklarını ve takımı uçuracak forvetin imza atması an meselesi olduğunu belirttiler. 

Başkan Mustafa Aydoğdu yaptığı açıklamada; `` Öncelikli sorunumuz finansal yönden kısıtlı imkanlarla mücadele etmemiz. Ancak her şeye rağmen şahsım adına başkan olarak ben ve yönetici arkadaşlarımızın fedakarlıkları ile bazı sıkıntıları lokal tedbirlerle de olsa aşmaya gayret ediyoruz. Bu süreçte önemli oyuncularla anlaşarak, sözleşme imzaladık. 

Teknik direktörümüzün yönetimimize sunduğu transfer listesi doğrultusunda eksik bölgelere oyuncu transferlerimizi tamamlayarak takımımızı ilk hazırlık kampına kadar hazır duruma getireceğimize inanıyoruz’’ dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin