info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tolga Ciğerci Avrupa`nın Zirvesinde

Süper Lig lideri Galatasaray`da Tolga Ciğerci bu sezon istatistikleriyle dikkat çekiyor.

Tolga Ciğerci 4 maç sonra golle buluştu. Sarı-kırmızılı oyuncu Tolga Ciğerci, Gençlerbirliği önünde skora katkı vererek 4 maç aradan sonra golle buluştu.
25 yaşındaki Tolga, Avrupa'nın beş büyük ligi ve Süper Lig'de en fazla gol atan iki ortasaha oyuncusundan biri. Ligde 6 gole ulaşan milli futbolcu, aynı istatistikle Manchester City'nin yıldızı Leroy Sane ile zirve ortağı konumunda. 

Takımının en golcü ikinci ismi konumundaki Tolga, son olarak ligin 6. haftasındaki Bursaspor karşılaşmasında gol atarken, sakatlığı nedeniyle Kardemir Karabükspor ve Atiker Konyaspor maçlarında görev alamamıştı. Tolga, sonrasında şans bulduğu Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarını ise boş geçti. 

Tolga, Gençlerbirliği filelerini havalandırarak bu sezon ligdeki gol sayısını 6'ya çıkardı.

BAŞKAN ÖZBEK TRİBÜNDE

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, maçlarda stada gelmeme totemini Gençlerbirliği müsabakasında sonlandırdı.

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Östersunds maçını Türk Telekom Stadı'nda takip eden Özbek, bu karşılaşmada Avrupa kupalarına veda edilmesinin ardından ligde yapılan Fenerbahçe derbisi dahil 5 müsabakayı televizyondan izlemeyi tercih etmişti.

Ligde son 2 maçtaki puan kayıplarının ardından tekrar stada gelme kararı alan Özbek, Gençlerbirliği mücadelesini protokol tribününden izledi.

MUSLERA'YA ANNE VE BABA DESTEĞİ

Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın anne ve babası, Gençlerbirliği maçını tribünden izledi.

Oğullarını ziyaret için İstanbul'a gelen Muslera çifti, Gençlerbirliği karşılaşmasını izleyip, sarı-kırmızılı ekibe destek verdi.

TARAFTAR SAYISI 35 BİNİ GEÇTİ

Galatasaray-Gençlerbirliği karşılaşmasına sarı-kırmızılı taraftarların ilgisi yüksek olurken, izleyici sayısı 35 bini aştı.

Türk Telekom Stadı'nda son oynanan Fenerbahçe derbisindeki ihlaller gerekçesiyle o maçı tribünden takip eden 16 bin kişinin elektronik biletlerine bloke konulmasına karşın, Gençlerbirliği müsabakasındaki biletli seyirci sayısı 35 bin 201 kişi olarak duyuruldu.

Bloke konulan taraftarların önemli bir kısmının biletlerini devrederek tribünlerin dolmasına katkı verdiği öğrenildi.