info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Süleymanpaşa Esnafından Belediyeye Tepki

Hizmet Yapmıyorsunuz, Bari Çalışanı Bozmayın

Süleymanpaşa Hüseyin pehlivan heykelinin karşısında bulunan Hayriye Hatun Hayratının bakımsızlığı ve ilgisizliğine çevre esnaf tepki gösteriyor.

Bu çeşmeye gerekli bakım ve temizliğin yapılmadığını söyleyen esnaf, bir de çalışan çeşmeyi kullanım dışı hale getirdiklerinden dolayı tepkilerini dile getirdiler. Esnaflar, “bu çeşme, tam da şehrin en işlek meydanlarından birinde olup, sıcaklardan bunalan insanların serinlediği, susuzluğunu giderdiği bir çeşmedir.

Bu çeşmeyi yapana, “Allah razı olsun” derken, birçok vatandaşın da hayır duasını alıyor. Çeşmeyi yapana hayır dua okunurken, yetkililere beddua okunuyor. Sebebi de bakımsızlık ve ilgisizliktir. Bu çeşmenin bir musluğu bozulmuştu. Büyükşehir belediyesini aradık, kimse gelmedi. Defalarca aramamızdan sonra bir kişi geldi ama bu kişi de musluğu söküp bir ağaç tapa ile bu çeşmeyi kapattı.

Çeşmeyi iptal edecek olsak, biz de bunu yapardık. Tekrar arayıp durumu anlattığımızda, “onlar taşeron, bir şey yapamayız” cevabını aldık. Böyle mi hizmet yapıyorlar? Yapmayacaklarsa, taşeron değil, kim olursa olsun çalıştırmasınlar. Yapmaya yapmıyorsunuz, bari çalışanı bozmayın. Böyle belediyecilik hizmeti olmaz.50 YERİ ARIYORSUNUZ, YİNE DE DERDİNİZE MUHATAP BULAMIYORSUNUZ. Bu mu belediyecilik” diyerek tepki gösterdiler.

Kaynak : Murat Ürtekin