info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bu Okul Kaderine mi Terk Edildi

Muratlı Mesleki ve Teknik lise (METEM) bahçesini görenler, “bu okul kaderine mi terk edildi?” demekten kendilerini alamıyorlar.

Her yıl kısıtlı bütçesine rağmen, başarılı sportif faaliyetlere imza atan, gelecek vadeden başarılı öğrenciler mezun eden okulun öğrencilerinin spor yaptığı, gezdiği bahçesinin halini görenler, gerekli destek görmemesinden şikayetçiler.

KADİR ALBAYRAK SÖZ VERDİ SÖZÜNÜ TUTMADI

Bu okul bahçesi için bir ekip gönderip inceleme yaptıracağını ve gereğinin yapılacağını söyleyen Albayrak, bırakın gereğini yapmayı, inceleme ekibini bile göndermedi. Muratlı belediye başkanı Nebi Tepe de, seçim konuşmalarında okullara destek olduklarını, olmaya da devam edeceklerini söylemesine rağmen, bu konuda somut bir adım atmadı. Bu konu hakkında görüşlerini dile getiren vatandaşlar, “bir okula yardım yapmak, Mehmet Akif Ersoy ilkokuluna alçıdan ucuz bir büst yapmakla olmaz.

Gerçekten bu okulların sorunlarıyla ilgilenmekle olur” diyorlar. Bir beton firmasının bu okula beton dökeceğini vadettiği bilinmekte olup bu konuda cevap beklenirken, okullar açılmadan bu okulun hak ettiği bakımı görüp görmeyeceği merakla bekleniyor.

Kaynak : Murat Ürtekin