info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt; "Çocuklarımızın Gülüşleri Saklı Kalmayacak"

Sokaklarından mutlu çocuk sesleri gelen bir kent için gece gündüz çalışacaklarını belirten Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu’da çocukların düşlerini gerçeğe dönüştürmek istediklerini ifade etti.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, mutlu çocukların yaşadığı bir kent arzu ettiklerini belirterek, "Çocuklar bizim geleceğimiz ve biz geleceğimizi emanet aldığımız çocuklarımızı iyi yetiştirmek ve bunu yaparken de mutlu bir hayat sürmelerini sağlamak gerektiğini düşünüyoruz." dedi. ‘’Bugünün çocukları yarının büyükleri olacak’’ İnsan haklarına saygılı, barışçıl, hoşgörülü, sevecen ve kardeşlik duygularıyla büyüyen çocukların tüm dünyayı yeniden şekillendireceğini inandığını söyleyen Başkan Sarıkurt, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir.

Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir.’’ sözlerinde olduğu gibi geleceğin güvencesi olan bir nesil yetiştirmek istiyoruz.’’şeklinde konuştu. Bilimle iç içe mutlu çocuklar Ayrıca Çorlu’da ‘’çocuklarımızın düşlerini gerçeğe dönüştüreceğiz.’’ ifadelerini kullanan Sarıkurt, ‘’Kentimize onların gözünden de bakacağız.

Onlarla ilgili önemli projelerimizi hayata geçirip çocuklarımızın ve ailelerinin hizmetine sunacağız.

Doğa ile iç içe rahatça oyun oynayabilecekleri ve akranlarıyla sosyalleşebilecekleri daha çok yeşil alan ve park üreteceğiz.

Çorlu’da çocuklar bilimle iç içe, özgüvenli ve mutlu olacak. Çocuklarımızın gülüşleri saklı kalmayacak." diye konuştu.

Kaynak : Murat Ürtekin