info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu`da Öğrenciler 4 Ton Atık Kağıt Topladılar

Ambalaj atıklarının geri dönüşüme kazandırılması için seferber olan Çorlu Özel Uğur Temel Lisesi, 4 ton atık kağıt topladı.

Ambalaj atıkları Kontrol Yönetmeliğine göre 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında kullanılmayacak durumda olan eski ders kitapları, test kağıtları ve ambalaj gibi atıkları öğrencilerinde katkılarıyla toplayan Çorlu Özel Uğur Temel Lisesi okul idaresi, topladıkları 4050 kilogram atık kağıdı Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne teslim etti.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci, "4050 kilogram atık kağıt toplayarak ülke ekonomisine önemli katkı sağlayan Çorlu Özel Uğur Temel Lisesi öğretmen ve öğrencileri ayrıca 70 adet yetişkin ağacı da kesilmekten kurtarmış oldu. Çorlu Belediyesi olarak Çorlu Özel Uğur Temel Lisesi'ne sergiledikleri örnek davranış ve çevre bilincinin kazanılması için ortaya koydukları çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Cahit Kurt, 4050 kilogram atık kağıt toplayarak doğanın korunmasına ve ülke ekonomisine katkı sağladıkları için Çorlu Özel Uğur Temel Lisesi Müdürü Ferhat Duğan'a teşekkür plaketi takdim etti.

Kaynak : Murat Ürtekin