info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu`ya Tülay Acar İçin Sanatçı Yağdı

Çorlu’da yaşayan THM sanatçısı Tülay Acar adına, Çorlu Emlak Konutları Ergene Vadisi Konaklarında yer alan havuz başında Aysel Güneş Ersel’in sunuculuğunu yaptığı “kaymakamın Kızları” adlı CD’sinin tanıtım lansmanı gerçekleştirildi.

Çorlu’dan birçok firma kuruluş ve derneğin yer almasının yanı sıra, sanat camiasından da birçok katılımın olması, “Tülay Acar Çorlu’nun ücretsiz tanıtımını yapıyor” esprilerine de sahne oldu. Onur marketler zinciri adına, “atma tamir olsun, çocuklara umut olsun” projesiyle Güneydoğudaki birçok çocuğa destek olan Dijital kanal ve İletişim Medya yöneticisi Özlem Cinic gibi önemli isimlerin yer aldığı lansman, adeta bir ünlüler geçidine sahne oldu.

Sahnelerin unutulmazları arasında yerini alan ses sanatçısı Selçuk Ural, “Tülay Acar kardeşimiz bu camiada duruşunu, karakterini her daim sergilemiş, başarılı bir ses sanatçısıdır. Umarım bu alanda yolu açık olur. Kendisine başarılar diliyorum” Dedi.

TRT sanatçısı Sami Aksu, “Tülay Acar benim keyifle dinlediğim, birlikte güzel çalışmalara imza attığımız değerli bir sestir. Kendisi adına bugün rast makamında bir parça söyledim. Umarım her işi rast gider. Başarılar diliyorum” Dedi. On parmağında on marifet olan, organizatör, yapımcı, programları ses getiren ve halen Mavi Karadeniz adlı kanalda program sunan ses sanatçısı Metin Çay, “Tülay Acar dinlemekten keyif aldığım, her program yapımcısının konuk etmekten mutluluk duyduğu önemli bir değerdir. Kendisine programlarımda her zaman yerimiz vardır. Bu alanda muvaffak olacağından da asla şüphemiz yoktur. Başarıları daim olsun” Dedi.

Fantezi müziğin prensi Tuncay Tuncel, “bugün burada birçok sanatçı dostumla yine bizim içimizden biri olan Tülay Acar’ın programına katkıda bulunmaktan keyif ve onur duydum. Bugün dostluğun ve dayanışmanın güzel bir örneğinin sergilendiği ekibin içinde olmaktan onur ve gurur duydum. Hayırlı olsun” Dedi. Sıra dışı sesi ile müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan ayaz, “bugün Çorlu’da hava güzel, ortam güzel, dostluk ve dayanışma güzel, buna bir de güzel bir arkadaşımızın güzel parçası eklenince, her şey harika oldu. Dostlarla böyle anlamlı bir günde bir araya gelmek mutluluk verici bir duygu.

Tülay Acar’a müzik hayatında başarılar dilerim” Dedi. Silivri gecelerinin vazgeçilmez sesi ve muhteşem yorumuyla davetlilere müzik ziyafeti sunan ve Tülay Acar için Çorlu’ya gelen Kont Hayri, “Tülay Acar eski değil, eskimeyen dostumuzdur. Her daim yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Silivri’de her zaman başımızın üstünde yeri vardır. Kendisine başarılar dilemiyorum çünkü zaten başarılı olduğunu biliyorum. Hayırlı olsun” Dedi.

Tanıtım lansmanı pasta kesimi ve fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Kaynak : Murat Ürtekin