info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İyi Parti Çorlu İlçe Başkanlığı Emekçi Kadının Yanında

İyi Parti Çorlu İlçe Başkanlığı Emeki Kadının Yanında

İYİ PARTİ ÇORLU İLÇE BAŞKANLIĞI EMEKÇİ KADININ YANINDA Kısa bir zaman içinde yönetimini oluşturarak, çalışmalarına başlayan İYİ PARTİ ÇORLU İLÇE BAŞKANLIĞI,8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ etkinliği çerçevesinde Çorlu’nun farklı noktalarında vatandaşlarla buluştu..Emekçi kadınların gününü çiçekle kutlayan partililer, 7 den 70 e vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI TUNCAY KIRMIZIGÜL, gördükleri ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirirken “ İYİ PARTİ,çocuktan yaşlıya,kadından erkeğe,işçiden işverene, çalışandan emekliye,çiftçiden köylüye,doğadan hayvana, kısacası taşından toprağına ülkemizin kurtuluşu için umut saçan bir partidir.”Dedi.. BAŞKAN KIRMIZIGÜL “ KAPIMIZ, YÜREĞİMİZ, HERKESE AÇIK” 8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinliği çerçevesinde kadınlarla bir araya gelen İYİ PARTİ Çorlu ilçe başkanı Tuncay Kırmızıgül ve yönetim kurulu üyeleri, vatandaşların sorunlarını da dinlediler.

Vatandaşların İYİ PARTİ ye üye olmak istediklerini söylemeleri üzerine İYİ PARTİ ÇORLU İLÇE BAŞKANI TUNCAY KIRMIZIGÜL “ Gördüğümüz yoğun ilgiden de anlaşıldığı gibi vatandaşımız, başta genel başkanım sn.MERAL AKŞENER hanımefendi olmak üzere, parti kurucularımıza ve bizlere güvenmekte, yanımızda yer almak istemektedirler. Bizlerle birlikte huzurlu bir ülke inşa etmek isteyen tüm cesur yüreklere, kapımızda, gönlümüzde açık “ dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin