info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İyi Parti Çorlu İlçe Başkanlığına M.İlker Atasever Atandı

Bir günde 2 heyecan yaşayan İYİ PARTİ ÇORLU ilçe başkanlığı İyi partinin 1.yıldönümü töreninin ardından, ilçe binasında İl Başkanı Sertaç ALKAYA ve başkan yardımcılarını ağırladı.

İYİ PARTİ genel merkezinin, yöneticilerin yerel seçimlerde aday adayı olmalarının yolunu açmak için alınan istifaların ardından yeniden düzenleme yapmış ve 81 il başkanının atamasını tamamlamıştı. Tekrar il başkanı olarak atanan İl başkanı Sertaç ALKAYA ve yönetim kurulu bu çerçevede istifa eden ÇORLU ilçe başkanı M.İlker ATASEVER 'i Çorlu ilçe yönetiminin de hazır bulunduğu bir toplantı ile yeniden ilçe başkanı olarak görevlendirdi.

İl ve ilçe yöneticilerinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşma yapan il başkanı ALKAYA Yoğun Ülke gündemini değerlendirirken " Ülkemizin durumu maalesef ortada. Ekonomimiz bir Papaz bir Arap la alt üst oldu. Ülke olarak kime heytt dediysek , lafımızı yedik ! Bu durumdan utanır hale geldik! İktidara oy vermeyen vatandaşımız farkındaydı bu durumun, böyle olacağını biliyordu! Şimdi oy veren vatandaşlarımızda fark etti artık! Emeklilikte yaşa takılanlar araştırma önergemizde yaşananları hep birlikte gördük. 2 saat önce araştırma önergemize evet oyu veren MHP milletvekilleri 2 saat sonra komisyon kurulmasına hayır oyu vererek, yasalaşmasını engellemiştir.

Millet bunu unutmayacaktır!”dedi. İYİ PARTİ TEKİRDAĞ İl başkanı Sertaç ALKAYA konuşmasının devamında ise “ yerel seçim öncesinde dikkat ediyoruz ki, yine aynı şey yapılmaya çalışılıyor! Bir yandan CHP aynı mantıkla ceketimizi koysak kazanırız ! Diğer yandan AKP de bu kez biz kazanırız! Anlayışı ile hareket ediyor!Bu kez her ikisi de yanılıyor!Çünkü biz varız, İYİ PARTİ VAR. TBMM kayıtlarına girin bakın 40 milletvekilimiz ile en fazla önerge veren parti durumundayız. Bizim şahsi beklentilerimiz yok! Hiçbir İYİ partili arkadaşımın yok! Biz bu yola çıkarken Vatan ve Millet sevdası ile çıktık!

Vatanımız ve mileetimiz için gece gündüz demeden çalışacağız dedik,dedik ve söylediğimiz her bir kelimenin arkasındayız. Vatandaşımızda fark etti bunu,yanımızdalar ve 1 yılda kat ettiğimiz yol ve başarı da bunun kanıtıdır. Çok çalışacağız ve başaracağız.”dedi. İl başkanı Sertaç Alkaya, konuşmasının ardından İYİ PARTİ ÇORLU ilçe başkanı M. İlker ATASEVER’E başkanlık yetki belgesini teslim ederken “ Çorlu ilçe teşkilatımız genel seçimlerde tüm zorluk ve sıkıntılara rağmen sizin başkanlığınızda takdir edilecek bir çalışma yaparak, Tekirdağ’ımızdan vekil çıkarmamızda büyük katkısı olmuştur.

Öncelikle bu başarınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ederiz. Yerel seçimlerde de aynı gayret ve heyecanla çalışacağınızdan hiç şüphemiz yoktur. Başkanlığınızın, şahısınıza,partimize ve Çorlu halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Çorlu ilçe başkanı M. İlker ATASEVER ise “ şahsıma gösterdiğiniz teveccüh ve güven için çok teşekkür ederim.

Vatanımızın ve Çorlumuzun daha iyi koşullarda yönetilmesi , vatandaşlarımızın daha huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşaması için elimizden geleni yapacağız. “ dedi. İYİ PARTİNİN 1. kuruluş yıldönümü pastasının kesilmesinin ardından hatıra fotoğrafları çekildi.

Kaynak : Murat Ürtekin