info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ`ın Gururu Bağtur Camping Sahibi Ercan Akdağ

Tekirdağ Sahiline Sahip Çıkmıyor

Tekirdağ Kumbağ’da adeta cennetten bir köşe olan Bağtur turizm işletmesi, Avrupa’da gururumuz oldu.

Yakın zamanda Avrupa ülkelerinden birçok turiste ev sahipliği yapan Saklıkent Tekirdağ’ın bu güzide yeri, gelen turistler sayesinde Tekirdağ’ı tanıtmaya devam ediyor. Yunan asıllı Amerikalı yönetmen ve matematik öğretmeni Niko Sanzoucis’in sosyal medyada paylaştığı resim ve Alman gazetecilerin ziyaretleriyle gündeme oturan Kumbağ Bağtur Camping, Avrupa’nın tercih edilen yeri haline geldi.

Bir aile Campingi olan bu işletmenin sahibi Ercan Akdağ, Avrupa’da dikkat çekmeye başlayınca, turistlere yönelik bir konsept de geliştirmiş.Sahil şeridi boyunca, gelen turistlerin ülke bayraklarından oluşmuş kahvaltı, yeme, içme ve dinlenme çadırlarından oluşan alanlar oluşturan Ercan Akdağ, Tekirdağ halkının hem toplu taşıma araçlarıyla dahi ulaşabileceği kadar yakın hem de ekonomik anlamda diğer sahillere nazaran ucuz olan bu yeri tercih etmek yerine, saatlerce yolculuk yapıp çuvalla para harcamalarına anlam veremiyor.

Şimdiye kadar daimi müşterilerine cemiyet düğünleri anlamında da destek olan ve ücret almayan Ercan Akdağ, “Ben Tekirdağ’ımızın değerli insanlarını anlamakta güçlük çekiyorum. Hemen yanı başlarındaki denizin, kumsalın ve doğanın iç içe bulunduğu harika sahil varken, artık klişeleşmiş Akdeniz ve Ege gibi uzak yerlere saatlerce yol gidip bir sürü para harcamalarını anlamıyoruz.

Oysa bizim de mükemmel denizimiz ve sahilimiz var. Başta siyasilerimiz olmak üzere herkes,” Mavi gözlü kentimiz, Tekirdağ’ımız” diye konuşma yaparken, dokuz günlük kısa bir tatilin yarısını yollarda geçiriyor, sahillerine ve mükemmel tatil kamplarının değerini bilmiyorlar. Avrupalının tercih olarak Tekirdağ’ı tercih ettiği bir dönemde, kendi Tekirdağ halkının ve yöneticilerinin yüzlerce kilometre ötedeki tatil kamplarına gitmelerini anlamıyorum” Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin