info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Sözünü Tuttu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Belediyesi İmece Türk Halk Müziği Korosu’nun Aşık Veysel anısına düzenlendiği konser programında sahne alan görme engelli Serkan Tekner’e verdiği sözü yerine getirerek, saz hediye etti.

Geleceğin teminatı çocuklar için yaptığı çalışmalar ile her geçen gün daha büyük takdir toplayan Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ilçe genelindeki eğitim kurumlarına verdiği desteği ve çocuklara verdiği değeri göstermeye devam ediyor. Görme engelli Serkan Tekner’in sahne aldığı gecede duygusal anlar yaşadığını ifade eden Başkan Yüksel ‘ Çocuklar bizim umutlarımızdır.

Onların umutlarını yaşatmak adına yapılan ufak bir hediye, geleceğe daha umutla bakmalarını sağlayacaktır. Ben o gece Serkan kardeşimizi dinleyince çok duygulandım ve kardeşimizin yeteneğinin takdir edilmesi, desteklenmesi gerektiğini düşündüm. Serkan Tekner kardeşimiz engellerin sevgiyle aşılacağının kanıtını oluşturdu. Engelleri Sevgiyle aşacağımıza olan inancımızla çalışmalarımızı sürdürürken, Serkan Tekner kardeşimize saz’ını hediye ediyorum’ ifadelerine yer verdi. Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in verdiği hediyeden dolayı büyük mutluluk yaşadığını ifade eden Serkan Tekner, saz hediyesinden dolayı belediye başkanına ayrıca teşekkürlerini iletti.

Kaynak : Murat Ürtekin