info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel; Tüm Hizmetlerimiz Engellilerin Rahat Geleceği İçin"

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Tekirdağ Büyükşehir, Ergene Belediyesi ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen girişimcilik kursunu tamamlayan vatandaşlara sertifikalarını dağıttı.

Ardından Atletizm Dalında Türkiye 3.lüğünü getiren sporculara ödüllerini takdim etti.

Sertifikaların teslimini ve sporcuların ödüllerini takdimini gerçekleştiren Yüksel, ‘ Yolunuz Açık Olsun’ ifadelerine yer verdi. Ulaş Hizmet Binasında düzenlenen tören programına Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli, kursiyer, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Sertifikalarını Başkan Rasim Yüksel Verdi Katılımcılara tek tek sertifikalarını dağıtan Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Her gencin kendi düzenini kendisi kurması gerekiyor. Bir yerlerden beklemek doğru olmuyor. Bu kurs ile sizle bu fırsatı yakalamış olacaksınız. Kursa katılan herkesin, sertifikalarını aldıktan sonra gerçek projelerle KOSGEB’in kapısına gideceğine inanıyorum.

Farkınız, özgürlüğünüz, cesaretiniz girişiminiz olsun. Bende girişimciliğin önemini bilen ve değişimin anahtarı olduğuna inanan biri olarak kursiyerlerimizi tebrik ediyorum ve yollarının açık olmasını diliyorum’ dedi. Ergene’de Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminin verilmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden katılımcılar, vatandaşa sunulan fırsatların eğitim programıyla desteklenmesinden ve eğitim programının ardından sağlanan fırsat olanaklarından dolayı mutluyuz’ ifadelerine yer verdi. Geleceğin Sporcularını Başkan Yüksel Ödüllendirdi Sertifika tören programının ardından ödül törenine yapıldığı Ulaş Hizmet Binasında açılış konuşmasında gerçekleştiren Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Geleceğin sporcuları ile bir arada olmak bizler için büyük bir mutluluk, gelecekte gerek spor alanında gerekse farklı alanlarda ülkemize hizmet edeceksiniz.

Spor insana birçok şey kazandırır. Spor demek; kardeşlik, birlik, beraberlik ve saygı demektir’ dedi. Daha da büyük başarılara imza atacaklarını belirten Yüksel Ayrıca, Ersel Kurtul, Yiğit Yeşilçiçek, Enis Talha Şenses, ve Yener Aras’a törende derecelerine göre alınan cumhuriyet ve yardım altın hediyelerini takdim etti. Ergene Belediye Başkanlığını, spor dalında Türkiye 3.lüğü getirmelerinden dolayı tebrik ederek, başarılarının devamını dilerim’ ifadelerine yer verdi.

Ergene belediyesine Türkiye 3.lüğü kupasını alan Başkan Yüksel takımın hocasına teşekkür ederek, kupaların sayısının artmasından mutluluk duyduğunu söyledi. Toplu fotoğraf çekiminden sonra tören sona erdi.

Kaynak : Murat Ürtekin