info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ergene Belediyesi Mahalle Muhtarlarına Bilgisayar Yardımı Yaptı

Ergene Belediyesi bilgisayarları eskiyen mahalle muhtarlıklarının bilgisayarlarını yeniliyor.

Mahalle muhtarlarının talepleri üzerine Ergene Belediyesi Ergene ilçesindeki mahalle muhtarlıklarının eskiyen bilgisayarlarını yenilenmesi konusunda destek sağlıyor. 17 Mahalleden oluşan Ergene ilçesinde, mahallelere yapılan hizmetlerin yanı sıra mahalle muhtarlıklarının da ihtiyaçları Ergene belediyesi tarafından karşılanıyor.

Ergene belediyesinde kurulan Muhtarlık İşleri Müdürlüğüne iletilen talepler değerlendirilerek uygun olanların en kısa sürede karşılandığı açıklandı. Ergene belediye başkanı Rasim Yüksel yaptığı açıklamada; Göreve geldiğimiz günden beri muhtarlarımız ile beraberiz. Onların fikirleri, talepleri bizim için çok önemlidir. Ergene’yi bir anlamda onlarla birlikte yönetiyoruz. 2016 yılında Belediyemizde muhtarlık işleri müdürlüğümüzü kurduk. Müdürlüğümüz muhtarlarımızın taleplerini takip ediyor. Muhtarlarımızın istek ve taleplerinin mahalle halkı için olduğunun bilincindeyiz. Biz bu hizmet yolculuğunu muhtarlarımız ile birlikte yapmaya karar vermiş bir yönetim anlayışı sergiliyoruz. Mahallelerimizin eksiklerini, ihtiyaçlarını bildiğimiz gibi muhtarlıklarımızın da eksiklerini ve ihtiyaçlarını biliyoruz.

Geçtiğimiz yıllarda Muhtarlık binası olmayan mahallelerimize muhtarlık binalarını yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Şartları uygun olmayan muhtarlık binalarımızı yeniliyoruz. Muhtarlarımızın sağlıklı bir ortamda, mahallelerimize yakışır bir muhtarlık binasında hizmet vermelerini istiyoruz. Bunun için belediye olarak çalışmalarımız devam ediyor. Muhtarlıklarımızda kullanılan bazı bilgisayarlar çok eski, ihtiyaca cevap veremez durumda. Bizde imkânlarımız çerçevesinde muhtarlarımızın bu ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Son olarak gelen talep üzerine Esenler ve Karamehmet mahalle muhtarlıklarındaki eskiyen bilgisayarlar yenilenmiştir. Muhtarlarımızın mahalle halkına hizmet verme şartlarını iyileştirmek için Ergene belediyesi olarak imkânlar dâhilinde destek olmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin