info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ergene Yulaflı Mahallesi Atatürk Meydanına Kavuştu

Yulaflı Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Meydanı İle Taçlandırıldı

Ergeneyi daha iyi yarınlara taşımak, vatandaşın yaşam kalitesini ve mutluluğunu artıran birlik ve beraberliği güçlendiren hizmetlerle, yarınların umudu Ergene için çalışmalarını yoğun tempo sürdüren Ergene Belediye Başkanlığı, halkın memnuniyetini sağlamak adına hizmet yolcuğuna son sürat devam ediyor. İlçenin çehresini değiştirecek modern bir yapının mimarını oluşturacak düzenlemelerden biri olan Yulaflı Mahallesi Meydan Projesinin çalışmalarını tamamlayan Ergene Belediye Başkanlığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Meydanını açılışını geniş çaplı törenle gerçekleştirdi.

Tören programına Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, AKP Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, İlçe Belediye Başkanları, Belediye Başkan Yardımcıları, Siyasi Parti Temsilcileri, Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘Sadece Bugünümüz İçin Değil, Geleceğimiz İçin Çalışıyoruz’ Tören programının açılış konuşmasını gerçekleştiren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘İlçemizi daha güzel ve yaşanabilir hale getirmek için çalışıyoruz. Ergene’nin modern bir yapı içerisinde tören alanıyla misafirlerine ve vatandaşlara hizmet vermesini sağlamak adına çalışmalarımız son sürat devam etmektedir.

Uygulama projesi kapsamında Yulaflı Meydan alanı incelendiğinde yapısal zemin, yeşil parterler, Atatürk heykeli ve iki adet direkli Türk Bayrağından oluşmaktadır. 200 kişiye kadar katılımcı kapasitesinin yer aldığı tören alanı olarak da kullanabilecek geniş bir alan üzerinde kurulumu gerçekleştirilmesi hedeflenmişti.

Hizmetin gitmeyeceği hiçbir mahalle kalmayacak anlayışıyla, Yulaflı Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Meydan Projesinin halkımızın hizmetine açmaktan mutluluk duyuyorum. Mutlu İnsanların yaşadığı Ergene’ hayaliyle yola çıktım, İnsan hayatına katkıda bulunacak bir ilçe oluşturmak idealiyle sosyal belediyecilik anlayışını ön plana çıkararak her daim vatandaşın yanında olan bir belediye başkanı görevini üstlendim ve bu anlayışla Ergene Belediye Başkanlığı görevini sürdürmeye gönül verdim. Faaliyetlerimizi bu sene ve önümüzdeki senelerdeki misyon ve vizyonumuz doğrultusunda gerçekleştirilerek, halkımızın yaşamaktan mutluluk duyacağı bir kent oluşturana dek yılmadan hızla devam edecektir.

Ergeneliler hizmetin en iyisini, en kalitelisini hak ediyor. Ergene halkının bize duyduğu güvene layık olabilme adına tüm bilgi birikimimizi, çalışma azmimizi ve mesaimizi Ergene için seferber etmiş durumdayız. İlk işimizi Yulaflı Mahallemizde kilit parke çalışmalarıyla başlattık bugünde bu çalışmalarımızı hizmet planlarımız doğrultusunda sürdürüyoruz. Yarınlarımız için geleceğimiz için güzel hizmetler sunmak adına çalışmalarımız her mahallemizde devam edecektir’ dedi. Ergene’nin 3 Kurtuluş Yıl Dönümü Kutlu Olsun Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği konuşmaların ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk Meydanının açılışının gerçekleştirildiği tören alanında Ergene Belediyesi’nin 3. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla pasta kesim töreni gerçekleştirildi.

Belediye personelinin de yer aldığı programda pasta kesimini gerçekleştiren Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘‘Bizler siyaseti halkımız için yöredeki insanlarımız için yaptık. Personelimizin de bu insanlar için güler yüzlü belediyecilik anlayışını sergileyerek çalışmalarını sürdürmeleri gerekmektedir. Takım ve ekibimizle birlikte başarının devamlılığını sağlayacağız. Emeklerimiz ve mücadelelerimiz bu alanda devam edecektir.

Başarıyla sonuçlanan bu zaferin oluşumunda bizimle birlikte emek verip mücadele eden herkese teşekkürlerimi sunuyorum’ ifadelerine yer verdi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Meydanının açılışı ve Ergene’nin Kuruluşunun 3. Yıldönümü Kutlama programı katılımcılarla hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Kaynak : Murat Ürtekin