info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ergene`de Asfalt Çalışmaları Tam Gaz Sürüyor

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Sağlık Mahallesinde başlayan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Büyükşehir yasasıyla birlikte kurulan Ergene Belediyesine bağlanan Sağlık ve Yeşiltepe Mahallelerinde bulunan ve bölgenin kanayan yarası olan yol sorununun çözüme kavuşturulmasının hedeflendiğinin bilgisini kaydeden Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘Ergene Belediyesi olarak program dahilinde bozuk yollarımızı bir bir yapacağız’’ dedi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Yüksel; alt yapı çalışmalarının tamamen bittiği bölgelerde yollarımız yapılmaya devam ediyor. İlçemizde şuan en büyük alt ve üst yapı yatırımları yapılıyor. Sağ olsun vatandaşlarımız yaşanan aksaklıklara sabır ve anlayış gösterdiler. Yolu yapılmayan mahallemiz kalmayacak sözümüzü bir kez daha yineleyerek, bize inanan ve güvenen vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sağlık mahallemizde alt yapı çalışmalarımız bitti, Yeşiltepe mahallemizde altyapı çalışmaları bitmek üzere.

Altyapı çalışmaları biten mahallerimizde Büyükşehir belediyemiz kendisine ait caddelerimizde asfalt dökmeye başladı. Bizde Ergene belediyesi olarak bizim sorumluluğumuzda olan cadde ve sokakları kilit taş yaparak, mahallelerimizin yol sorununu çözeceğiz. İlçemizde yaptığımız, hedeflediğimiz projelerimize destek veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a da ayrıca desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum’ ifadelerine yer verdi. Yol çalışmalarının başlamasından dolayı Ergene Belediyesine teşekkür eden vatandaşlar, Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e memnuniyetlerini vurguladılar.

Kaynak : Murat Ürtekin