info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Halkı Farklı Lezzetlerle Tanışıyor

Tekirdağ lokantacılar odası başkanı Lütfi Çebi, haber merkezimizle yaptığı röportajda,”Tekirdağ’ı Türkiye markası yapacağız.

Ayrıca Tekirdağ’ı farklı kültür lezzetleriyle tanıştıracağız” dediğinde, bu kadar hızlı gelişim göstereceği beklenmiyordu. Konya’nın etli ekmeği, Karadeniz’in çok geniş mutfağı, Hatay’ın künefesi, Bursa’nın İskender kebabı, Adana ve Urfa kebapları derken, TEKİRDAĞ MUHTEŞEM BİR KEBAPLA DAHA TANIŞTI.

ARTIK TEKİRDAĞ’DA MEŞHUR ERZURUM CAĞ KEBABI DA VAR

Tekirdağ halkının damak zevkine hizmet edecek olan meşhur Erzurum Cağ kebabı artık Süleymanpaşa’da ailelerle buluşuyor. Küllerinden doğan masalların vazgeçilmezi ünlü Anka kuşunun ambleminin duvarları süslediği bu yer, Süleymanpaşa Namık Kemal evinin hemen altında yemek zevkine düşkün kişilerin hizmetine açıldı.

Bu konuda düşüncelerini ifade eden işletme sahibi Bekir Telli, “Tekirdağ gerek konumu, gerek denizi gerekse insanlarıyla eşsiz bir şehir. Bu eşsiz şehrin insanlarını eşsiz lezzetlerle buluşturmak bizim için onurdur. Hiç bir işlem görmeden kasaptan halka sunduğumuz kebaplarımız, özel pişirme usulüyle hafif olup, yaşlı, genç, çocuk demeden rahatlıkla yiyebileceği sağlıklı bir özelliğe sahiptir” Dedi.

İşletme idarecilerinden Ayla Taptık, “gördüğünüz gibi, burası ailelerin de gelip keyifle karınlarını doyurabileceği, nezih bir yerdir. Biz gelenlere müşteri gibi değil, misafirmiş gibi büyük bir hassasiyetle hizmeti vazife bildik. Sadece Cağ kebabı değil, Karadeniz lezzetleriyle de Tekirdağ halkının hizmetindeyiz” Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin