info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trakyalı Üreticilere Büyükbaş Hayvan Desteği Sürüyor

Tekirdağ Hayrabolu ve Malkara ilçelerinde, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının kırsal kalkınma destekleri Genç Çiftçi uygulaması kapsamında projesi kabul edilen toplam 44 genç üreticiye 264 büyükbaş hayvan hibe edildi.

Kırsal Kalkınma Yatırımları Destekleme Projesi kapsamında hibe destekten yararlanmaya hak kazanan çiftçilere büyükbaş hayvanlar, Hayrabolu ve Malkara ilçelerinde düzenlenen törenlerle teslim edildi. Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel’ de katıldığı törenlerde söz alarak ‘Tekirdağ genelindeki tüm kırsal mahallelerimizden kente göçün önlenmesi için projeler üretmeye çalıştıklarını belirterek, hedefimiz 257 kırsal mahallemizin tamamında bu projeleri geliştirerek büyütmek olduğunu dile getirdi.

Tarım Bakanlığımızın bölgemize verdiği önemi dile getiren Cüneyt Yüksel proje sayılarının artması noktasında vatandaşları teşvik etti. Törenlere, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan`ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel, dağıtım yapılan ilçelerin ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri ziraat odası başkanları ve süt üreticileri başkanlarıda katıldı Törenler , genç çiftçilere Vali Ceylan ve protokol üyeleri tarafından sertifikalarının verilmesi ile son buldu.

Kaynak : Murat Ürtekin