info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı Belediyesi Engellilerin Hayatını Kolaylaştırmaya Devam Ediyor

Kapaklı Belediyesi Engellilerin Hayatını Kolaylaştırmaya devam Ediyor

Hepimiz birer engelli adayıyız anlayışından hareketle engellilerin sorunlarını ortadan kaldırmak ve engelli vatandaşlara duyarlılığı arttırmak adına çalışmalarını yürüten Kapaklı Belediyesi Kapaklı ilçesinde ikamet eden Muhammed Uygur'a yeni alınan akülü tekerlekli sandalyesi Belediye Başkanı İrfan MANDALI tarafından teslim edildi.

Hayatı paylaşmak için engel yok diyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI açıklamasında '' Özellikle engelli vatandaşlarımızın yaşam şartlarını iyileştirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Engelli kardeşlerimize sahip çıkmak, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almak, insanlık görevimiz olduğu gibi önemli toplumsal sorumluluklarımızdan.

Bu nedenle engelli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştıracak çalışmalar yapıyoruz. Rahat ulaşım sağlayabilmeleri için daha önce temin ettiğimiz akülü tekerlekli sandalyeleri ve tekerlekli ihtiyaç sahiplerine teslim etmeye devam ediyoruz. Herkesin birer engelli adayı olduğunu unutmamalıyız” dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin