info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı Belediyesi Üç Kişiye Tekerlekli Sandalye Hediye Etti

Kapaklı Belediyesi tarafından ilçede ikamet eden tekerlekli sandalye ihtiyacı olan 3 kişiye tekerlekli sandalyeleri teslim edildi.

Tekerlekli sandalye ihtiyacı olan ve Kapaklı’da ikamet eden Nermin Yıldız, Emine Duran ve Hayriye Yalçınkaya’ya tekerlekli sandalyeleri teslim edildi. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Tekerlekli sandalye verdiğimiz vatandaşlarımız ailelerinin de desteği ile istediği yerlere gidebilme özgürlüğüne sahip olacak. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gerekli desteği ve önemi her zaman vermeliyiz.

Biz belediye olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz.” ifadelerine yer verdi.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla daima ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını belirten Başkan Mandalı, "Daha önce bizlere dilekçe ile müracaat eden 3 ihtiyaç sahibi vatandaşımıza akülü sandalyelerini teslim ettik. Unutulmamalıdır ki, her sağlıklı birey de birer engelli adayıdır. Engelli vatandaşlarımız ile bütünleşmeli, engelleri birlikte ortadan kaldırmalıyız. Biz Belediye olarak bu konuda üstümüze düşen görevi yerine getiriyoruz. Araçlarımızın hayırlı olmasını diliyor, tüm engelli kardeşlerimize sağlık ve sabırlar diliyorum." ifadelerini kullandı.