info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı`da Atık Cep Telefonu Fırlatma Yarışması Başladı

Tekirdağ`da ilk defa düzenlenecek olan "Atık Cep Telefonu Fırlatma Yarışması" Çerkezköy, Çorlu, Kapaklı, Saray ve Şarköy Belediyelerinde 5 - 6 - 7 - 8 - 9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirileceK.

TÜBİSAD Yetkilendirilmiş Kuruluş (TYK) tarafından gerçekleştirilecek olan “Atık Cep Telefonu Fırlatma Yarışması” nda Yetişkin ve Çocuk olmak üzere 2 ana kategori, Bireysel ve Takım olmak üzere 2 alt kategori bulunmaktadır. Yarışmacılar yarışmaya katılım sağlayabilmek için aşağıda yer alan linkteki katılım formu doldurulmalıdırlar. Yarışmacılar, yanlarında getirmiş oldukları atık cep telefonlarını en uzağa fırlatmaya çalışacaklardır. Yanlarında getirdikleri her bir atık cep telefonu yarışmaya katılım için bir hak vermektedir.

Yarışmada dereceye giren yarışmacılara sürpriz hediyeler verilecektir. Tekirdağ'da ilk defa düzenlenecek olan yarışma ile cep telefonlarının ve elektronik atıkların insana ve çevreye verdiği zararı engellemek adına geri dönüşüme kazandırılmasının önemine dikkat çekilecektir. Etkinliğe gelirken yanınızda getirdiğiniz veya yarışmada kullandığınız AEEE’ lerinizi TYK’ ya teslim ederek hem geri dönüşümünü sağlayabilir hem de AEEE’ niz karşılığında TEGV’e yapacağımız bağış ile öğrencilerin eğitimine katkıda bulunabilirsiniz.

Kaynak : Murat Ürtekin