info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı`da Cumhuriyet Parkı Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Cumhuriyet Parkımızı İlçemize Kazandıracağız Dedi

Başkan Mandalı Karagöz Gölü Deresinde Devam Eden Islah Çalışmalarını Yerinde İnceledi Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI Karagöz gölü deresinde devam eden ıslah çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. Başkan Mandalı yaptığı açıklamasında şunları ifade etti, '' Cumhuriyet ve Bahçelievler mahallelerimizi birbirinden ayıran Karagöz gölü deremizde ıslah çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.

Bu ıslah çalışmaları ilçemiz için önemlidir. İnşallah Karagöz Gölü deremizin ıslahı ile birlikte artık bu bölgede oluşan çirkin görüntü ortadan kalkacak ve şehrimizin çağdaş ve modern bir kent olma yolunda adım adım ilerlemeye devam edecektir. Çalışmalar tamamlandığında bu alanımıza içerisinde yürüyüş yolları , Kafeteryalar ve spor alanlarının olduğu vatandaşlarımızın boş vakitlerini değerlendirebileceği ilçemize yakışan '' Cumhuriyet '' parkımızı ilçemize kazandıracağız.

Atatürk mahallemizin içerisinden geçen derelerimizi de yıl sonuna kadar ıslah ederek çalışmalarımıza devam edeceğiz.'' dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin