info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı’da Okul Servis Şoförlerine Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Kapaklı’da Okul Servis Şoförlerine Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı Trafik Birimi ekipleri , 2018 eğitim-öğretim yılında okullarımızın kısa bir süre sonra açılacak olması nedeniyle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı taşıyacak okul servis şoförleri ile gerekli önlem ve tedbirleri almak için meclis toplantı salonunda bir eğitim düzenledi.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI konuyla ilgili yaptığı açıklamasında şunları ifade etti '' 2018 yılı eğitim-öğretim yılı başlamasına az bir süre kala okul servis şoförlerimiz ile bir araya gelerek hem okul servis şoförlerimizin taleplerini dinledik hemde çocuklarımızın daha güvenli bir şekilde nasıl ulaşımları sağlanacağı konusunda eğitimler verdik.

Çocuklarımız hepimizin çocukları. Hep Birlikte onlara yardımcı olmalı ve sağ salim onları ailelerine teslim etmeliyiz.'' dedi. Her sürücünün kurallara uygun olarakta hareket etmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Mandalı '' Okul servisi şoförlerinin çok önemli bir işi icra ettiklerini söyledi. Mandalı, "Şoför arkadaşlarımız öğrencilerimize her zaman bir abi gibi yakın olsunlar, yaptıkları işin öneminin farkında olsunlar, umursamamazlık kesinlikle yapmasınlar.

Dikkat edilmesi gereken en önemli kurallardan biri de öğrencilerimizi toplandıkları yerden alıp yine aynı yerde bırakmalarıdır. Trafik kurallarına mutlak suretle uymalılar. İdareden habersiz ne şoför ne de araba değişikliği yapılmamalı. Kendi çocuklarına nasıl davranılmasını istiyorlarsa, öğrenci yavrularımıza da öyle davransınlar" dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin