info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı CHP`de Nebi Tepe Rakipsiz

Muratlıda Beklenen Aday Adaylığı Açıklaması

Aylardır Nebi Tepe aday olacak mı?

Aday olamazsa DSP veya İYİ Parti'den aday olacak mı? tartışmalarına son noktayı koydu.

Muratlı CHP ilçe başkanlık binasında aday adaylığını açıklayan Nebi Tepe,partisinden 30 Mart 2019 tarihinde yapılacak belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. Daha önce de belediye başkan yardımcısı Güler Aktaş ve eski CHP ilçe başkanı Ufuk Gençtürk'ün aday adaylığını belirtmesinden sonra,Nebi başkanın aday adaylık açıklaması merakla bekleniyordu.

Muratlı'da göç alan kesim itibariyle dengelerin değiştiği,dışarıdan ilçeye göçenlerin sayısının %40 lara ulaşması sebebiyle artık sadece CHP'NİN seçmen kesiminin oyunun yetmeyeceği ortamda,belediye başkanı Güler Aktaş'ın Anadolu'dan göç edenlere aleni olumsuz tavrı,Cumhurbaşkanına hakaretten soruşturma açılması,Muratlı ADD başkanı olan eşinin Muratlı İnanlı çeşmesinde öldürülen teröristin ailesine taziye ziyaretine gitmesi sonucu halk tarafından tepki gösterilmesi,ilçe başkanı Ufuk Gençtürk'ün sosyal medyadaki saygı çerçevesini aşan olumsuz paylaşımları,rakip partilere ve basına karşı olumsuz davranışları,CHP genel merkezinin İstanbul Yavuz Sultan Selim adına karşı çıktığı boğaz köprüsü tavrına rağmen,  Nebi Tepe katılmazken,Güler Aktaş ve Ufuk Gençtürk'ün Yavuz Sultan Selim'i mehter marşı eşliğinde Muratlı anma etkinliğine katılması ve Yavuz Sultan Selim anıtına karanfil bırakması, ibreyi Nebi Tepe'den yana çeviriyor.

NEBİ TEPE'DEN SERT VE RADİKAL SÖZLER; "TREN YOLUNU MURATLI'NIN ORTASINDA İSTEMİYORUM"

Büyükşehir'in yaptığı şeyleri her ne kadar "yaptık" diye lanse etse de, İL TARIM MÜDÜRLÜĞÜNÜN HER TÜRLÜ OLUMSUZLUĞA İMZA ATMASINA RAĞMEN,KAMYON GARAJI İÇİN İZİN VERMEMESİNİ YANLI BULDUĞUNU BEYAN ETTİ.

Ayrıca mera ve ekili alanların İl Tarım Müdürlüğünden fazla korunmasından yana olduklarını söyleyen Nebi Tepe,tarım müdürlüğünün destek değil köstek olduğunu söyledi. Ayrıca,hızlı trenin Karıştıran mevkiinden geçeceğinin kesin olmasının neticesinde,tren yolu sorununun tamamen çözülerek şehir dışına alınması için mücadele edeceklerini söyledi.

Aday adaylığı açıklaması kızının çiçek takdimiyle desteği ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi 

Kaynak : Murat Ürtekin