info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Kaymakamı Çevre ve Hizmet İçin Aralıksız Çalışıyor

Muratlı Kaymakamı İ.Altan Deemirayak,Muratlı`da çevre ve sağlık konularında hassas çalışmasıyla Muratlı halkından takdir alırken,sadece Muratlı için değil,tüm bölge için görevinin gerektirdiği şekilde hizmet için dur durak bilmiyor.

Son olarak Hayrabolu'da başkanlık ettiği bir toplantıda sanayi ve çevre girişimindeki hassas çalışması ile takdir topladı. Hayrabolu Küçük Sanayi Sitesi 421 ada 26 Parselde , Trakya Kalkınma Ajansı, Tarım Makineleri Üretim ve Pazarlama Kooperatifi, Hayrabolu OSB ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından güdümlü ortaklıkla yapılacak olan boyama, kumlama, lazer kesim-büküm-döküm ve plastik aksam işletmesi için 30.11.2018 tarihinde Kaymakam V. Dr. İsmail Altan DEMİRAYAK başkanlığında toplantı düzenlendi.

Toplantıya Hayrabolu Belediye Başkan Yardımcısı Necdet HACET, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekteri Mahmut ŞAHİN, Mesleki Eğitimden Sorumlu İl Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim ÇAKAL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah NAİR Tarım Makineleri Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Yönetici ve Üyeleri katıldı. Yapılacak Çalışmaların daha hızlı yürütülmesi için mutabakata varılarak bir alt komisyon oluşturuldu.

Kaynak : Murat Ürtekin