info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Satıves Derneğinden Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer`e Ziyaret

Sanayi Ticaret ve Esnaflar Derneği (Satives) Başkanı Erol Buz, Başkan Yardımcısı Mızrap Dede, Yönetim Kurulu Üyeleri Sevgi Aksoy, Paşa Küçük, Ünal Fırat, Selda Aytekin Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Kaymakam Mehmet Yüzer dernek başkanı Erol Buz ve yönetim kurulu üyeleriyle tek tek tanıştı. Samimi bir ortamda geçen ziyarette önemli konular konuşuldu.

Özellikle Kapaklının gelişimi için karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Kaymakam Mehmet Yüzer’’Satives derneğinin işadamlarını ve esnafları temsil etmesinin önemli olduğunu Esnaf ve Sanatkarlar Odasının olmamasının Kapaklı için bir kayıp olduğunu söyledi. Dernek Başkanı Erol Buz Özellikle Kapaklı’nın sorunlarını gündeme getirip çözüm yolları bularak çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Derneğimiz hemşeri derneği değil her bölgeden ve her tür siyasi görüşten üyelerimiz var. Bir nevi işadamları derneğiyiz ama yoğun sosyal faaliyetler içindeyiz, sosyal derneğiz Bölgemizin yararına yapılması gereken hizmetleri yapılması hususunda devlet yetkilileri ile bölge işadamlarımız esnaflarımız ve halkımız arasında bağ kuruyoruz. Kapaklı’nın ihtiyacı olduğunu tespit ettiğimiz esnaf ve sanatkarlar odası, Kızılay, Yeşilay, Kültür salonu, Spor kompleksi, en az 200 yatak kapasiteli Hastane, Meslek Yüksek Okulu gibi kurumların olması için her fırsatta siyasilere devlet yetkililerine bildirimde bulunuyoruz.

En son Kapaklı Esnaf ve sanatkarlar odası kurulması için Bilim Sanayi ve teknoloji bakanımız Faruk Özlüden söz aldık. Bölgemizle ilgili rapor istedi raporu hazırladık. Referandumdan sonra Satives derneğimiz yönetimi olarak Ankara’ya gidip Sayın bakanımız Faruk Özlü’yü ziyaret edip raporumuzu kendisine takdim edeceğiz. Bu konuda siz kaymakamımızın belediye başkanlarımızın bölge milletvekillerimizin siyasi parti temsilcilerimizin sivil toplum kuruluşlarımız işadamlarımız ve esnaflarımızın desteklerini bekliyoruz. Ayrıca Kapaklı Kültür merkezinin temeli atıldı. Belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz’’ dedi. Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer Kapaklı’nın eksikliklerinin olduğunu sanayi bölgesinde olduğumuzu, bu kadar yoğun nufusa karşın sosyal faaliyetlerin zayıf olduğunu bunlarla ilgili tespitlerinin bulunduğunu Satives derneği gibi sivil toplum örgütlerine de çok iş düştüğünü birlikte el ele vererek Büyüyen Kapaklının gelişmesi için her desteği vereceğini söyledi.

Satives Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine özellikle tespitlerinden dolayı teşekkür etti. Hastane yapılacağını yatak sayısının 100 üzeri olmasının planlandığını, gençlerin sosyal faaliyetlerini gerçekleştirmek için spor kompleksi yapılacağını okul eksikliği bulunduğunu bununla ilgili de çalışmalarının olduğunu dile getirdi. Ziyaretinden dolayı Satives dernek Başkanı Erol Buz ve yönetiminde teşekkür etti.

Satives dernek başkanı Erol Buz ve yönetimi de Kapaklı Kaymakamı Sayın Mehmet Yüzer’e teşekkür etti ve başarılar diledi.

Kaynak : Murat Ürtekin