info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Tekirdağ il Başkanı Cüneyt Yüksel`den Süleymanpaşa Belediye Başkanına kınama..

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel,İl Yürütme Kurulu üyeleri,ilçe Başkanları ve ilçe yönetimleri ile birlikte, dün CHP Genel başkan yardımcısı Bülent Tezcan`ın Süleymanpaşa merkezde yapmış olduğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`a hakeret içerikli konuşmalarını kınamak maksadıyla Süleymanpaşa belediyesi önüne siyah çelenk koyarak basın açıklaması gerçekleştirdi.

Yüksel yaptığı açıklamada; Değerli basın mensupları; Şehrimiz son bir haftadır kin, nefret ve öfke söylemleri ile ulusal basında olumsuz bir şekilde anılır oldu. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ‘ın mesnetsiz çıkışının ardında, belediye yönetimindeki basiretsizliğinin ve başarısızlığının örtülmesi vardır.

Dün, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ın çıkışında ise; popüler olma sevdası, ülkede gündem yaratma hevesi ve Recep Tayyip Erdoğan sevdalılarını tahrik ederek, sokağa dökme çabaları vardır. Bu Necip Millet GEZİ Olaylarında ve 15 TEMMUZ akşamında, ne zaman sokağa çıkıp çıkmayacağını çok iyi bildiğini göstermiştir.

Bunu bir türlü anlamadılar, anlayamadılar. Tekrar ediyorum; Bu Necip Millet Gezi Olaylarında ve 15 Temmuz akşamında, ne zaman sokağa çıkıp çıkmayacağını çok iyi bildiğini göstermiştir. Tekirdağ’da beceriksiz Belediye Başkanları sayesinde kaybedilen oylarının ve itibarlarının, bu açıklamalarla CHP teşkilatları tarafından da net olarak görüldüğü ortadadır.

Bu durum için kendilerince tedbir almaz iseler Tekirdağ'daki tüm CHP' li Belediyeleri kaybederek AK Parti' ye kaptıracaklarının farkındalar. Vatandaş nezdinde olduğu gibi, kendi teşkilatlarında da itibar kaybeden CHP, bugün Cumhurbaşkanı’mıza saldırmak sureti ile kendine yeni bir çıkış yolu bulduğunu zannetmektedir. AK Parti İl Başkanlığı olarak biliyoruz ki; bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti' nde, bu mesnetsiz saldırılar millet nezdin de mutlaka karşılığını bulacak, bu saldırılarda bulunanlar hem milletin sinesinde hem de kamu vicdanında cezalarını çekeceklerdir.

Ama en büyük ceza sandıkta milletimiz tarafından verilecek olan cezadır. Önce Allah’a sonra Milletimize Havale ettiğimiz bu çirkin yakıştırmaların sahiplerine son olarak şunu söylemek istiyoruz; “FAŞİST ,DİKTATÖR YAKIŞTIRMASI, Kemal Kılıçdaroğlu' nun CHP’sinin ETİKETİDİR. Bu etiketi ne Eşkinat'ın nede Tezcan'ın hakaretleri ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP sinden söküp Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız, Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a yapıştıramazsınız. '' dedi. 

Partililer çelenk koymanın ardından Süleymanpaşa belediye binası önünde ayrılarak AK Parti il binasına geçtiler.

Kaynak : Murat Ürtekin