info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bir İşi Tam Yapamadılar

Muratlı-Süleymanpaşa güzergahında Yeşilsırt-cezaevi arasındaki yol kenarındaki uzun yol şoförleri ve yaz aylarında Bulgaristan`dan gelen ailelerin uzun süre direksiyonda olduğundan kaza yapmamaları için dinlenme amacıyla bulunan cep alan, bazı çevre düşmanı magandalar tarafından çöp atılarak kullanılamaz hale gelmişti.

İki defa haber yaptık ve temizlenmesine neden olduk.Yetkililer duyarlı davranıp gereken temizliği yaptılar.

SORUMLU KARAYOLLARI MI BÜYÜKŞEHİR Mİ?

Bu alan temizlendi ama her nedense çöp dökülmesine engel olunacak küçük bir alan olan bu yere bir asfalt dökmediler.Bu alanın asfalt dökülmesinin yetkisi kimde tartışmaları sürerken,cevap karayolları 18. şube şefliğinden geldi. Yolun sadece belirli sınırlarına müdahale hakkı olduğunu belirten karayolları,bu alanın tarla kısmında kaldığı için Büyükşehir yetkisinde olduğunu belirtti.

Gerek köy yollarına tonlarca asfalt döken Büyükşehir'in burayı umursamaması gerekse yola sürekli yama asfalt yapan karayollarının bu küçük alana asfalt dökmemesi,şoförler tarafından, "küçücük bir alana biraz asfalt dökmek bu kadar mı zor? Hadi yetkiyi geçtik,buranın asfaltla çöp atılmasının engellenmesi için insanlık namına kimin yetkisinde olduğu gözetilmeksizin yapılmaz mı?" diyorlar. Bu sorunun aşılıp aşılamayacağı merakla bekleniyor.

Kaynak : Murat Üretkin