info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çarşamba Günü Tekirdağ`a Kar Geliyor

Meteoroloji`den yapılan son dakika hava tahminine göre Tekirdağ`a kar yağışı geliyor.

Çarşamba gün Tekirdağ'ın yüksek kesimlerinde etkili olması beklenen kar yağışı ile birlikte önümüzdeki hafta hava sıcaklıkları da 10 derece birden düşecek. 

ÇARŞAMBA GÜNÜNDEN İTİBAREN TEKİRDAĞ'A KAR YAĞABİLİR

Haftasonu ile birlikte yükselişe geçecek sıcaklıklar, sonrasında adım adım düşecek. Gelecek hafta ortasında yurda giriş yapacak olan soğuk hava dalgasıyla beraber, Tekirdağ'da da sıcaklıklar düşecek. Küresel tahmin sistemlerine göre ayın 22 Aralık’tan itibaren Tekirdağ’da kar ihtimali görülüyor.

PAZARTESİ SALI YAĞMUR

Tekirdağ'a yeni haftaya yağmurla başlayacak. Hemen hemen tüm ilçelerinde görülmesi beklenen sağanak yağışlar, Çarşaba günü yerini kar yağışına bırakacak. Tekirdağ ve ilçelerinde Pazartesi ve Salı günü hava sıcaklıkları 10 derece civarında seyredecek.

ÇARŞAMBA GÜNÜ KAR GELİYOR

Pazartesi ve Salı günü yağacak olan yağmurların ardından Çarşamba günü hava sıcaklığı 0'ın altına düşecek ve yağmurlar kar yağışına dönüşecek. Çarşamba günü ve sonrasında havalar 0 ve 2 derece civarında seyredecek.

TEKİRDAĞ'DA HANGİ İLÇELERE KAR YAĞACAK ?

Çorlu, Çerkezköy, Ergene, Kapaklı, Muratlı, Saray ilçelerine yağmurla karışık kar yağışı beklenirken, Hayrabolu ve Malkara ve ilçelerinde ise yoğun kar yağışı bekleniyor.

GİZLİ BUZLANMAYA KARŞI DİKKAT

Tekirdağ genelinde gece boyunca yollarda buzlanma meydana geleceği tahmin edildiği ve sürücülerin dikkatli araç kullanmaları ve gizli buzlanmaya karşı tedbirli olmaları önemle duyurulur.

TEKİRDAĞ'DA ÖZEL OTOMOBİLLERE KAR LASTİĞİ CEZAİ İŞLEM YAPILACAK MI?

Tekirdağ Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada "Ülkemizin iklim şartları göz önünde bulundurulduğunda trafik birimlerince yapılacak denetimlerde, sadece ticari araçların kış lastiği denetimleri gerçekleştirilecektir. Hususi araçlarla ilgili olarak alınan karar tavsiye niteliğindedir." ifadeleri kullanıldı.