info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kamyonlar Muratlı Trafiğini Felç Etti

Muratlı’da Çarşamba günleri Pazar kurulmaktadır.

Pazar yeri şehir merkezinde olup, yasak olmasına rağmen ilçe merkezinden geçen ve adeta yolun ortasına park ederek, alışveriş yapan, kahvelerde keyif çatan, yemeğini yiyip şans oyunlarını oynayan bu şoförler, Muratlı trafiğini felç etmeye devam ediyor. Şehir içine girişleri yasak olduğu halde, bir de uygunsuz park eden bu araç şoförleri, vatandaşa ve basına kafa tutmaktan çekinmiyorlar.

ESNAF TEDİRGİN

Çarşı esnafı, bu kamyonların şehir merkezinden adeta otobanda gidercesine süratli geçmelerinden, yaşanan kazalardan tedirgin. Yakın zamanda Devlet Demiryollarına ait çelik bildirim kemerini kopartan, Lise taksi durağının oradan bir araca çarpıp belediye binasının önüne kadar sürükleyen tırlara ve yük kamyonlarına dikkat çeken esnaflar, bu konuda hala bir önlem alınmamasından şikayetçiler.

MURATLI BELEDİYE BAŞKANINDAN ŞOK AÇIKLAMA; “MOBESE KAMERASI VE CEZA UYGULANMAYACAK”

Kurban Bayramı’nda Emniyet müdürlüğü ziyaretinde bazı şoförlerin ve basının sorularını cevaplayan Muratlı belediye başkanı Nebi Tepe mobese kameralarının Emniyet müdürlüğüne devri ve kamyonlara cezai işlem uygulanmayacağını, Emniyete mobese kamera devrinin düşünülmediğini söyledi. Bu karar hoş karşılanmazken, “kamyonların ceza yememesi, Muratlı halkının ve esnafının canından malından daha mı kıymetli?” sorusunu gündeme getirdi.

MURATLILI KAMYONCULAR DA MAĞDUR

Muratlı esnafından Mesut Balcan, Muratlı kamyoncularının mağdur olduğunu, Muratlı’nın ana caddesinin kamyonların adeta güzergahı haline gelirken, Muratlılı kamyoncuların kendi evlerine geldikleri halde cezaya maruz kaldıklarını söyledi. Bu kamyon kaosuna ne zaman son verileceği Muratlı halkı, esnafı ve Muratlılı kamyoncular tarafından merak ediliyor.

Kaynak : Murat Ürtekin