info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediyesi Tarafından Mezarlık Ziyaretlerinde Ücretsiz Çiçek Dağıtımı Yapıldı

Yeşil Mezarlık İçin Halkımızla El Ele

Malkara Belediyesi bu yıl ilk olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Arefe Günü ve Kurban Bayramının 1. Günü Asri Mezarlık, Göztepe Mezarlığı ve Üçler Mezarlığında kabir ziyaretine giden vatandaşların yakınlarının mezarlarına çiçek ekimi yapmaları için ücretsiz çiçek dağıtımı gerçekleştiriyor.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Vatandaşların kabir ziyaretlerini rahat ve huzurlu bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için mezarlık bakımları yapıldı. Bu yıl Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kabir ziyaretine gelen vatandaşlara mezarlıkların daha güzel görünmesi için mezarlıklara ücretsiz olarak çiçek dağıtımı gerçekleştiriliyor, Bayramın 1. Günü’de bu faaliyetimiz devam edecek.

Mezarlıklarımızın manevi mirasını önemseyerek mezarlıklarımızın korunmasında, bakım-onarımının yapılmasında ve temizliğinin sağlanmasında belediyemize düşen görevi yerine getirmekteyiz.” dedi. Bu yıl yakınlarının kabir ziyaretine gelen vatandaşlar gerçekleştirilen bu hizmetin kendilerini mutlu ettiğini belirtip, Malkara Belediyesinin hizmetlerinden memnuniyetlerini dile getirerek, Malkara Belediyesi yetkililerine teşekkür ettiler.

Kaynak : Murat Ürtekin