info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Hayır Çarşısı Yardım Eli Olmaya Devam Ediyor

İhtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına Malkara Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren Hayır Çarşısı ulaştırdığı yardımlar ile yardım eli olmaya devam ediyor.

Malkara Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren Hayır Çarşısı 2016 yılında yapılan yardımlar kapsamında; 19. 585 adet kıyafet ve ayakkabı, 11 adet ev eşyası mobilya ve 17 adet mefruşat yardımında bulundu. Hayır Çarşısı ihtiyaç sahibi vatandaşlara iletilmek üzere, yeni veya ikinci el giyim ev eşyası yardımları kabul etmektedir.

Hayır Çarşısında yardım olarak verilen ikinci el giyim eşyaları yıkanarak temizlenip ütülenmekte cinsiyetine bağlı olarak beden numarasına göre ve eşya türüne göre tasnif edilerek vatandaşların hizmetine sunulmaktadır. Hayır Çarşısında ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan giyecek yardımları bizzat ihtiyaç duydukları malzemeyi kendilerinin seçimleriyle verilmektedir. İhtiyaç sahibi vatandaşlar, muhtarlıktan alacakları fakirlik belgesi, Malkara Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden alacakları nüfus aile kayıt örneği ile birlikte Hayır Çarşısı’na başvurarak ihtiyaçlarını temin edebilirler.

Kaynak : Murat Ürtekin