info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Ali Özyürek İle Devam Dedi

Muratlı esnaf sanatkârlar kredi ve kefalet kooperatifi, önümüzdeki üç yıl görev almak üzere seçime gitti.

Mevcut Başkan Ali Özyürek’in tek aday olarak katıldığı seçimde üç yıl için tekrar güven tazeledi. Başkan Ali Özyürek, görev yaptıkları süre içinde, esnaflara her türlü destek ve çalışmalar ile en iyi hizmeti verdiklerini, bu anlayış içinde kendisine güvenen ve tekrar görev veren tüm esnafın hizmetinde olduklarını, görev yaptıkları süre içinde bazı kesimlerce şahsına karşı gerçek dışı ithamlarda bulunulmuş olsa dahi, asla kişisel bir çalışma içinde olmadığını, kooperatif yönetimiyle ortak hareket ettiklerini söyledi.

Katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Ali Özyürek, “neredeyse tüm üyelerimiz, bugün bizi yalnız bırakmayarak katılımda bulunmuşlardır. Kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” Dedi. Ardından söz alan Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak, “Ocak ve Şubat ayları, esnaf kredi kefalet kooperatiflerinin seçimiyle geçecek. Şimdiye kadar tüm seçimlere katılmaya çalışıyorum.

 

Bu seçimlerde gördüğüm kadarıyla, esnaflarımız birlik ve beraberlik içinde olmuşlardır. Bu da son dönemde ülke olarak yaşanan kritik Afrin operasyonuyla da birlik ve beraberliğini kanıtlamıştır. Bu da gösteriyor ki, Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur” dedi. Kadir Albayrak’tan sonra söz alan Muratlı belediye başkanı nebi Tepe de birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Seçimli olağan genel kurul, plaket takdimiyle sona erdi.

Kaynak : Murat Ürtekin