info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ NKÜ Rektörü Mümin Şahin, Gücümüzü ve Başarımızı Basından Alıyoruz

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, yazılı ve görsel basın kuruluşlarında görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Basın Toplantısında Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ile birlikte Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER, Genel Sekreter Murat EREN, Genel Sekreter Yardımcıları Doç. Dr. Yılmaz ÇAKICI ve Adnan ARABUL da bulundu. NKÜ tarihinde bir ilki gerçekleştiren Rektör Şahin, basına ve basın - yayın organlarının yazdıklarına büyük önem verdiğini vurgularken, bir Tekirdağ evladı olarak bu buluşmayla farkını açık bir biçimde gösterdi.

Osman Şimşek döneminde soğuk ve samimiyetten uzak iletişimin aksine,samimi,içten,cana yakın,açık sözlü ve iletişim seviyesi maksimumda bir rektör profili çizen Şahin,gerek soru-cevap esnasında gerekse karşılama ve veda esnasında sıcak tavırlarıyla basın mensuplarından tam not aldı.

Üniversitenin Basın ile iletişimine de değinen Rektör şahin, " BASINIMIZ BİZİM GÖZÜMÜZ,KULAĞIMIZ,HALK VE ÖĞRENCİLERLE BAĞIMIZI KUVVETLENDİREN EN ÖNEMLİ BİRİMİMİZ,SESİMİZİ DUYURAN,YAPTIĞIMIZ  HİZMETİ GEREKTİĞİ YERLERE MÜKEMMEL BİR ŞEKİLDE ULAŞTIRAN EN ÖNEMLİ İLETİŞİM KAYNAĞIMIZDIR.BİZLER, SİZLER SAYESİNDE GÜÇLÜYÜZ, SİZLER SAYESİNDE VARIZ VE BU BİRLİKTELİĞİMİZ İNŞALLAH DEVAMLI BÖYLE NEZİH BULUŞMALARLA DEVAM EDECEK, TEKİRDAĞ İÇİN EĞİTİM İÇİN ÜNİVERSİTEMİZ VE HİZMET KALİTESİ İÇİN BERABER ÇALIŞMAMIZDA EN ÖNEMLİ UNSUR OLACAKTIR.BİZLER, GÜCÜMÜZÜ VE BAŞARIMIZI SİZDEN ALIYORUZ. BİRLİK VE DAYANIŞMA İÇERİSİNDE TEKİRDAĞ'IMIZI HER ALANDA GELİŞTİRECEĞİMİZE EMİNİM " Dedi.

Rektörlük Binası 11. katta gerçekleştirilen programda, göreve geldiği günden bu yana 3 aylık süreçte Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde yürütülen faaliyetleri, yatırımları ve projeleri anlatan Rektör ŞAHİN, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Projelerinin bir kısmını da açıklayan Rektör Şahin;

- Huzurlu ve güvenli bir kampüs ortamı sağlayacağız

- Üniversite-sanayi işbirliğini daha aktif kullanmayı hedefliyoruz

- NKÜ’de tüm birimlerimizde Akreditasyon Sağlanacak

- Üniversite-sanayi işbirliğini daha aktif kullanmayı hedefliyoruz

- Üniversite bünyesinde inovasyon vadisi kurulacak" Dedi.

Basınla istişare kahvaltısı, Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin'in basın mensuplarına hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Kaynak : Murat Ürtekin