info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Şehir Hastanesi Yapımı İçin Çalışmalar Sürüyor

Tekirdağ`ın büyükşehir olması ve en çok göç alan illerden biri olması sebebiyle artan nüfus neticesinde yeni devlet hastanesi yapımı start almıştı.Bu bağlamda çalışma ve incelemeler devam ediyor.

Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğünden bu konuda yapılan açıklamada; "Bakanlığımız Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü, Şehir Hastaneleri Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından; Tekirdağ Şehir Hastanesi, Yerinde İnceleme ve Değerlendirme Toplantısı 28.09.2018 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Şehir Hastaneleri Koordinasyon Dairesi Başkanı Sait ÇELEBİ ile Bakanlığımız Ekibi, İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Cengiz BECERİR, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Uzm. Dr. Atakan EREN, Sağlık Hizmetleri Başkanımız Uzm. Dr. Mustafa DÖNMEZ, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanımız Zafer SOYKIRLI, Tekirdağ Devlet Hastanesi ile Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Yetkililerimiz ve yüklenici firma Akfen İnşaat Yetkililerinin katılımıyla Tekirdağ Şehir Hastanesi yerleşkesinde yerinde incelemelerde bulunulmuştur.

Şehir Hastaneleri Koordinasyon Dairesi Başkanı Sait ÇELEBİ ile Bakanlığımız Ekibi, İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Cengiz BECERİR, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Uzm. Dr. Atakan EREN, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanımız Zafer SOYKIRLI, Tekirdağ Devlet Hastanesi Yönetimimiz, Hastane Birim Sorumlularımız ve yüklenici firma Akfen İnşaat Yetkililerinin katılımıyla Tekirdağ Devlet Hastanesi konferans salonunda, Tekirdağ Şehir Hastanesi yerinde inceleme ve değerlendirme toplantısı yapılmıştır.

Bakanlığımız Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Ekibi, İl Sağlık Müdürlüğümüz Ekibi ve Akfen İnşaat Yetkilileri tarafından hem sahada, hem de Tekirdağ Devlet Hastanesi konferans salonunda genel proje ve tıbbî branşlaşma üzerine istişare çalışmaları yapılarak öneriler alınmıştır. Kamu/Özel Ortaklığı süreci ile ilgili ve Şehir Hastaneleri konusunda genel bilgilendirmelerde bulunulmuştur" denilmektedir.

Kaynak : Murat Ürtekin