info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Büyükşehir Belediyesinden Acil Rezalet

Bir süre önce, Muratlı Devlet hastanesine ve Muratlı Anadolu lisesine giden yaklaşık 2 kilometre yolun delik deşik olduğunu dile getirmiş,şoförlerin,acil ambulanslarının ve hasta götüren vatandaşların bu yolda sıkıntılar yaşadığını belirtmiştik.

Tekirdağ Büyükşehir belediyesi bu yazıya duyarlılık göstermiş ama adeta Aziz Nesin hikayelerindeki gibi trajikomik bir yol yapımı yapmış. Bu yazıya tepki gösteren şoförler ve vatandaşlar, " bu nasıl yol yapımı?

Tekirdağ Büyükşehir belediyesi bu kadar aciz ve çaresiz mi?

Kadir başkan Muratlı'ya sorunlara çözüm bulmaya mı,gezmeye mi,oy istemeye mi geliyor?

2 kilometre yola asfalt dökülmekten acizler mi? yoksa Muratlı'yı ve halkını insan yerine koymuyorlar mı?

Utanmadan 2 kilometre yolu yapmadan oy istemeye mi gelecekler?

Hastalarımızın ve öğrencilerimizin sağlığı ve canını 2 kilometre yol için riske atarken yüzleri kızarmıyor mu? "Diyorlar.

Edinilen duyumlara göre,Tekirdağ Büyükşehir belediyesi,orada imarda yol görünmediği için yol yapmıyormuş. Bunu söyleyen vatandaşlar, "biz yıllarca ruhsatsız olduğu halde eski devlet hastanesinde tedavi olup şifa bulduk.Bu yıllar boyunca bu insanlar hastaneye uçarak mı gittiler? Özürleri kabahatlerinden büyük" Dediler.

Tekirdağ büyükşehir belediyesinin çukurlara doldurduğu asfalt öbeklerini görenler, "belediye yolu tamir mi etti yoksa tümseklerle araçlara kaza yapmaları için set mi yaptı" diye tepki gösteriyorlar. 

Kaynak : Murat Ürtekin