info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Vatan Partisinde Görev Değişimi

Vatan Partisi Çorlu İlçe Başkanlığı Pazar günü gerçekleştirdiği 11’inci Olağan Kurultay ile yeni yönetimini belirledi.

Çorlu’da İlçe binalarında yapılan Kurultayda Murat Ural oy birliği ile Çorlu İlçe Başkanı oldu. Murat Ural yaptığı konuşmada Milli Hükümet vurgusu yaptı. Destan yazan kahraman Mehmetçiğimize selam gönderdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Kurultay tek liste halinde gerçekleşti. Faaliyet ve Mali raporların okunmasının ardından söz alan Murat Ural, “11’inci Olağan İlçe Kurultayımızı Vatan Savaşından Milli Hükümete stratejimizin adım adım gerçekleşmeye başladığı koşullarda yapıyoruz” diyerek söze başladı. Ural sözlerinin devamında, ‘Ülkemiz 1945’den beri ağır bedeller ödemiş, büyük ekonomik zorluklar yaşamış, Milli Güvenliğimizin ve ülke bütünlüğümüz tehlikeye düşmüştür. Partimiz 1945’den beri emperyalizme karşı tam bağımsız Türkiye için mücadele etmiştir.

Çeşitli tertip ve saldırılara maruz kalmış ama yolundan bir milim sapmamıştır. Artık Atlantik döneminin sonuna geldik. Bugün geldiğimiz nokta bizim programımızın haklı olduğunun göstergesidir’ diye konuştu.

Geçmişten bugüne Vatan Partisinin NATO’YA VE AB’ye karşı mücadele yürüttüğünün altını çizen Ural, ‘Bugün AKP ve MHP kanadında da NATO sorgulanır hale geldi. Geçmişte sadece biz AB’ye karşı çıkıyorduk, bugün Türkiye’nin gündeminde AB’ye girmek diye bir şey yok. Sadece CHP içerisinden hala NATO VE Atlantik sisteminden kopmamamız gerektiğine dair sesler gelmektedir. Bu da düşündürücüdür’ dedi. 2014 yılından beri Türkiye’nin yeni bir rotaya girdiğini söyleyen Murat Ural, ‘24 Temmuz 2015’de PKK’nın hendeklere gömülmesi, 15 Temmuz’da Amerikancı FETÖ Gladyosunun darbe girişiminin bastırılması, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı harekatıyla Amerika’nın terör devleti koridoruna kama sokulması ve en son Barış Pınarı harekatıyla sınırımızdaki terör guruplarının dağıtılması Türkiye’nin yönünü Atlantik’ten Avrasya’ya yönelmesi son birkaç yıldaki önemli ve olumlu gelişmelerdir. Türkiye’nin yönünü Avrasya’ya dönmesi, Ulusal güvenlik ve toprak bütünlüğünü koruması Emperyalist ülkelerle yerli işbirlikçilerini telaşlandırmış, Vatan savaşına saray savaşı diyerek nifak sokmak istemişlerdir’.

Vatan Partisinin programı Türkiye’nin mecburiyetidir. Ulusal Güvenlikte ve dış politikada vatan partisinin programı yürürlüktedir. Şimdi programın asıl sahibinin iktidar olma zamanıdır. Meclisteki muhalefetin sorunlara bulduğu çözüm sadece Tayyip Erdoğan gitsin demektir. Biz Amerikan Emperyalizmi gitsin diyerek Milli Hükümet kurulması gerektiğini söylüyoruz. Vatan Partisinin önerileri gerçekçidir ve mecburidir. Partimiz her alanda ülkeye duyduğu sorumlulukları yerine getirmektedir. Atlantik döneminin sonuna geldik dedik. Avrasya’ya yöneldik dedik. Durum böyleyken ekonomide de Atlantiğin dayattığı borçlanma ekonomisi sürdürülemez diyoruz.

Türkiye acilen geçtiğimiz günlerde Genel Başkanımız DR. Doğu Perinçek’in kamuoyuna açıkladığı üretim devrimi programına yönelmelidir. Vatan Partisi olarak Türkiye’nin ekonomik sorunlarının çözümünü için Çin Halk Cumhuriyeti ve Rusya Federasyonu temsilcileriyle ülkemizin önde gelen sanayici ve işadamlarını buluşturup ülkemizde yatırım olanakların değerlendirmeye çağırdık. Göründüğü üzere partimiz kimilerinin oy oranına bakarak küçümsemeye çalıştığı gibi etkisiz değil tam aksine ülke siyasetinde belirleyicidir. Vatan Partisi olarak bütün zorlukların üzerinden gelecek bilgi birikim ve tecrübeye sahibiz. Vatan Partiler devrimcidir. Vatan Partililer karamsar olamaz. Vatan Partililer fedakardır.

Çorlu’da yeni dönemde partimize ve vatanımıza yararlı işler başaracağıma olan inancımız tamdır. Vatan Partisinin Yeni yönetimi Mural Ural Başkanlığında şöyle oluştu. Murat Ural, Kurtça Köroğlu, Mustafa Özden,Kenan Serbest ve Cemal Dalar.

Kaynak : Murat Ürtekin