info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kamyonlar Muratlı`da Tehlike Yaratmaya Devam Ediyor

Muratlı belediyesinin kamera sistemi için anlaştığı şirketten halen güvenlik kameralarını devralmayarak veya sözleşmeyi feshedip yeni şirketle sözleşme yaparak kamera sistemini devreye sokmaması ve emniyet ile bu konuda protokol imzalanmaması sonucu, şehir içine girmesi yasak olmasına rağmen, havaleli ve tonajlı kamyon ile tırların çevre yolunu kullanmayıp, kısa olduğu için şehir merkezini kullanması, çarşı esnafı ve Muratlı halkını korkutuyor.

Üstelik yıllardır kanayan yara olan ve tüm belediye başkan adaylarının da seçim beyannamesinde söz verdiği kamyon garajı projesinin hayata geçirilmemesi tepki çekiyor. Bir Tepki de Muratlı Kamyoncularından Bu konuda tepkilerini dile getiren Muratlı kamyoncuları, “biz yaşadığımız şehre girdiğimizde ceza yiyoruz, Muratlı’yı otoban gibi kullanan yabancı tırlara ve kamyonlara ceza yok.

Bu uygulama gariban kamyoncuya farklı şirket kamyonuna farklı mı oluyor? Yıllardır bir kamyon garajı yapılmadı. Koca kamyonu evimizin kömürlüğüne mi koyacağız? Bu soruna bir çare bulsunlar” Diyorlar.

Kaynak : Murat Ürtekin