info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Anadolular Derneği, Bu Alanı Derneğe Kiraya Verin, Bu Görüntülere Son Verelim

Muratlı Rampa caddesinde bulunan Muratlı Anadolulular derneğinin arka bahçesi Devlet Demiryollarına ait olup,mantıksız bir kararla tel örgülerle çevrilmiş,esnafın işyerleri de tel örgüler arkasına mahkum edilmişti.

Esnaftan defalarca müraacata rağmen,Demiryolları bölge müdürlüğü bu tel örgüleri kaldırmamıştı. Muratlı Anadolulular derneği (MURANDER) üyeleri de tel örgüler arkasına hapsedilmişlerdi. Bu süreçten sonra,Devlet Demiryollarına ait bu parkın olduğu demiryolu üst geçidi arkası,uyuşturucu ve alkol kullananların uğrak yeri oldu.

Emniyet güçleri sürekli buradan uyuşturucu kullananları alıp götürmesine rağmen,bu müptelalar bir türlü eksilmedi. Bu konuda başta Başkan Burhan Sezgin olmak üzere,dernek yönetici ve üyeleri,bu tel örgüler kaldırılıp,atıl durumdaki parkın kendilerine kiraya verilmesi halinde,hem burayı adeta cennetten bir köşe haline gelecek şekilde park yapacaklarını,hem de uyuşturucu müptelalarına son vereceklerini söylediler. Bu taleplerine karşılık,bu konuda bir muhatap bulamamaktan şikayetçiler.

Kaynak : Murat Ürtekin