info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Devlet Hastanesi Tekirdağ`ın Yıldızı Olacak

Muratlı Devlet Hastanesi eski başhekimi Atakan Eren, şimdiki başhekim Tuncay Arı, eski Muratlı kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ve yaklaşık 10 yıldır bu işe emek veren Muratlı Devlet Hastanesi müdürü Kenan Öztürk’ün büyük özverisi sonucu şu anda halen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olan dönemin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun onayı ve desteğiyle inşaatına başlanan yeni devlet hastanesi hızla sürüyor olup, yıl sonunda hizmet vermesi bekleniyor.

Büyüklüğü ve modern yapı malzemeleriyle örnek kalitede bir yapı olma yolunda hızla ilerleyen hastane, Tekirdağ’ın incisi olacak gibi görünüyor. Yıllardır başarılı başhekim, yönetici, doktor ve tüm çalışanlarıyla çevre ilçelerden hasta ağırlayan mevcut hastanenin, yeni binanın hizmete açılmasıyla birlikte Tüm Tekirdağ’dan hasta ziyaretlerinde artışı bekleniyor.

Başhekim Tuncay Arı’ya muayene olmaya gelen bir grup Çorlu’lu hasta, “Başhekimimiz Sayın Tuncay Arı ve hastane müdürümüz Sayın Kenan Öztürk’ün bizlere gösterdiği güler yüz ve yakınlık sayesinde, hastaneye değil sanki misafirliğe gelmiş gibi hissediyoruz. Kendilerine teşekkür ederiz.

Hasta olarak değil de, umarız yeni hastaneye de ziyarete gelmek nasip olur. Başarılarının devamını dileriz” dediler. Yeni hastane çalışmalarını sürekli inceleyen ve yetkili mühendis Ali Beyden bu konuda bilgi alan hastane müdür Kenan Öztürk, bu çabasıyla hem çalışanların hem halkın takdir ve sevgisini kazanmaya devam ediyor.

Kaynak : Murat Ürtekin