info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Halkı Soruyor; Vahap Akay, Kadir Albayrak`a Rakip mi Olacak

Muratlı`da Kurban Bayramından yaklaşık 10 gün önce ilçenin bilboardlarında Çerkezköy belediye başkanı Vahap Akay`ın bayram kutlama afişlerini gören vatandaşlar, "bu nedir şimdi? Vahap Akay Muratlı`nın belediye başkanı mı oldu?" türünden espriler yapmış,bu bilboard fotoğrafları ilçe basınında da yer almıştı.

Bu haberlere rağmen bayram boyunca ve bayram bitiminde de afişler bilboardlarda kalmaya devam etmiş ve 18 Ağustos Pazartesi günü Vahap Akay'ın afişleri çıkarılırken, Muratlı belediye başkanı Nebi Tepe'nin afişleri kalmıştı. Afişler indi ama,Vahap Akay'ın afişlerinin yankıları hala kahvelerde, sokakta,her yerde konuşuluyor.

VAHAP AKAY BÜYÜKŞEHİRE ADAY MI OLACAK?

Vatandaşlar arasında konuşulana göre, önümüzdeki Büyükşehir seçimlerinde Vahap Akay'ın Kadir Albayrak'a karşı aday olacağı iddia ediliyor. Muratlı ilçe sakinleri, "hani bir laf var ya, bayram değil seyran değil eniştem beni neden öptü derler. Öpen falan yok ama görünen o ki, Vahap Akay bayramda reklamını yapmayı iyi becermiş. Önceleri bu afişleri Büyükşehir belediyesinin astırırken ilçeleri şaşırdığını düşündük ama ardından Nebi Tepe'nin de resmi asılıp, Vahap Akay'ın afişleri çıkarılmayınca aklımıza tek bir şey geldi. Muratlı ile hiç alakası olmayan Vahap Akay neden Muratlı'ya bayram kutlama afişi asar diye düşününce ve dedikodular da olunca, Vahap Akay Büyükşehir belediye başkanlığına Kadir Dedenin karşısına rakip çıkacak diye kafamız takıldı.

Acaba Vahap Akay Büyükşehire bir dahaki seçimde Kadir Dedeye rakip mi olacak?" diye konuşuluyor.

Son yerel seçimde Kadir Albayrak'ın aldığı önemli oyların Çorlu ile birlikte Vahap Akay'ın belediye başkanı olduğu Çerkezköy'den aldığı düşünülürse; Herkesin kafasında şu sorular var;

- Bu afişler Muratlı'ya neden asıldı?

- Bu afişleri kim astırdı?

- Vahap Akay, Muratlı halkı arasında konuşulduğu gibi Büyükşehire aday mı olacak?

- Vahap Akay diğer ilçelerde afişini asarak, önümüzdeki dönem büyükşehire tanınmış aday olarak çıkmak mı istiyor?

Herkes bu soruları merak ediyor.

Kaynak : Murat Ürtekin