info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Halkı Yetkililere Sesleniyor

Hastanemize Doktor İstiyoruz

Muratlı devlet hastanesinde,rahatsızlığından dolayı emekliye ayrılan Genel Cerrahi doktoru Ahmet Bey gittiğinden beri, aylardır Muratlı'ya Genel Cerrahi doktoru atanmadı.

Edinilen bilgilere göre, hastanede ayrıca çok uzun süredir Kadın Doğum doktoru ve Anestezi Uzmanı da olmadığı, bu nedenle merkezden gelen doktorlarla Muratlı devlet hastanesinin doktor açığının kapatılmaya çalışıldığı konuşuluyor. Bu konuda düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, " Sağlık Bakanlığı,Tekirdağ'ın en iyi ve en güzel hizmet veren hastanesini Muratlı'ya yaptı.Kendilerine teşekkür ediyoruz ama doktor olmayan hastanenin olması da bir şey ifade etmiyor. Bir doktor olmayınca,bizler mağdur oluyoruz ve Tekirdağ merkez devlet hastanesine gitmek zorunda kalıyoruz ya da özel hastaneye gitmek zorunda kalıyoruz. Doktorsuz hastaneyi ne yapalım? Bir doktorun işi, çıksa veya başka bir hastaneye gitse, biz doktorsuz kalıyoruz. Bizim doktorumuz başka hastaneye gidince, biz de başka hastaneye gittikten sonra hastanenin Muratlı'da ne işi var? Bizler kendi hastanemizde kendi doktorumuzu istiyoruz. Bir doktor o günkü poliklinik hizmetini vermeyince mağdur olmak istemiyoruz. Her doktor kendi hastanesinde kalsın. Bizim de eksik doktorlarımız tamamlansın. Bizim hastanenin kadrosunda, bizim doktorumuz olan Genel Cerrahi ve Kadın Doğum doktoru istiyoruz.Anestezi uzmanı istiyoruz.Doktorsuz hastaneyi ne yapalım?" Diyorlar.

MURATLI'NIN KENAN ÖZTÜRK SEVGİSİ BİTMİYOR

Halen Muratlı Devlet Hastanesi kadrosunda bulunan Tekirdağ Devlet Hastanesi müdürü Kenan ÖZTÜRK'Ü de unutmayan Muratlı halkı, " zaten her şeyimizi alıyorlar, en azından müdürümüzü geri versinler. Bu hastanenin yapımında onun büyük emeği varken, tam bu emeğinin semeresini alacağı zaman Tekirdağ'a tayini haksızlık. Biz müdürümüzü geri istiyoruz " diyorlar.

Edinilen bilgilere göre, müdürlerini özleyen Muratlılı vatandaşlar, Kenan müdürü görmek için Tekirdağ Devlet hastanesine gidiyor, özel günlerde onu ziyaret ediyorlar. Tekirdağ Sağlık Müdürlüğü tarafından Muratlı'da doktor açığının giderilmesi beklenirken, Kenan müdürlerine kavuşmayı bekleyen Muratlı halkının bu isteğinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği merak ediliyor.

Kaynak : Murat Ürtekin