info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Halkının Canı Allah`a Emanet

Muratlı’yı ikiye bölen tren yolu, T.C.D.D. Müdürlüğünün insan hakları kanununu hiçe sayarak, her iki tarafına tel örgü çekilmesi yoluyla halkın yaşam alanını kısıtlaması sonucu Muratlı halkı mağdur olmuş, vatandaş günlük yaşamında sağlık, güvenlik, alışveriş, ulaşım ve daha birçok konuda mağdur edilmişti.

Muratlı halkı, tel örgü çekilmeden önce kullanılmayan köprüden geçmeye mahkûm edilmiş, standartlara uygun olmayan ve halkın kullanımına uygun olmayan bir asansör, T.C.D.D. Müdürlüğünce yapılmış, kamera olmadığı ve herhangi bir cezai işlem uygulanmadığı için engelli ve yaşlılar için kullanılması gerekirken,asansör madde bağımlıları ve bisiklet, motosikletlerle binenler tarafından tahrip edilmişti.

Halen haftanın sadece 1-2 günü çalışan diğer zamanlarda bozuk olan asansörün yanı sıra, çürümeye başlamış köprü de korkutuyor. HALKIN KULLANIM ALANINI, YAŞAM ALANINI KISITLAMANIN İNSANLIK SUÇU SAYILDIĞI HALDE NE İKTİDAR NE DE MUHALEFET MİLLETVEKİLLERİ BİR TÜRLÜ ÇÖZÜM İÇİN ÇABA SARF ETMEMEKTEDİRLER. VATANDAŞ MİLLETVEKİLLERİ, VALİLİK, BELEDİYE VE T.C.D.D. YETKİLİLERİNİN VATANDAŞIN MAĞDURİYETİNE ÇÖZÜM BULMADIKLARI İÇİN TEPKİLİ OLUP NE BELEDİYE NE DE KAMU KURUMLARI BU İNSAN HAKLARI İHLALİ İÇİN BİR ÇÖZÜM ÜRETMİYORLAR.

Muratlı’daki tren yolunun yer altına alınmasını isteyen vatandaşlar, duyarsız olan yetkililerin bir an önce çözüm üretmesini beklerken gerek hükümet gerekse belediye bir çözüm sonucu övgüyü rakipleri alacak diye herhangi bir girişimde bulunmuyor ve mağdur olan halk oluyor. VATANDAŞ YETKİLİLERE SESLENİYOR; “ALLAH’INI SEVEN BU TREN YOLUNU YER ALTINA ALSIN” Tren yolunu yer altına aldığı takdirde gerek iktidar gerekse muhalefetin kahraman olacağı, tren yolunun üst kısmının dizayn edilerek vatandaşa yürüyüş ve bisiklet alanı, yeşil alan ile kafeler de eklenerek harika bir sıra dışı millet bahçesi haline getirilebileceği beklentisi mevcuttur.

VATANDAŞ SESLENİYOR; BU İNSAN HAKLARI İHLALİNE SON VERİN”

Kaynak : Murat Ürtekin