info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Küçük Sanayi Sitesinden Albayrak`a Teşekkür

Muratlı Küçük Sanayi Sitesinden Albayrak`a Teşekkür

Muratlı küçük sanayi sitesinde bir dükkanın önünde,yaklaşık 4 yıldır atıl vaziyette bulunan ve haber olarak 2 yıl önce dile getirdiğimiz kimyasal atıklar,sanayi esnafını rahatsız etmekte, hastalıklar yaşanmasına neden olmakta ve yağmur yağması neticesinde taşan tankerdeki atıkları su sanan kuşların içerek ölümüne neden olmaktaydı.

Haber merkezi olarak sanayi esnafı ile yaptığımız röportajı duyan Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı KADİR ALBAYRAK, haber merkezimizden konu ile ilgili detay ve fotoğraf talep etti. Konuyu öğrenen ve fotoğraflardaki kuş ölüsünü gören Kadir Albayrak, büyük bir duyarlılık örneği göstererek, daha haber yayımlanmadan, 4 yıldır alınmayan kimyasal atıkları, 2 günde aldırdı.

Kimyasal atıkların alınmasından sonra hummalı bir temizliğe girişen Muratlı Küçük Sanayi sitesi esnafı ve sanayi başkanı Hamit Şişman bu kimyasal atıklar nedeniyle esnafın yıllardır tedirgin yaşadığını,artık evlerine huzur içinde gideceklerini, sabah geldiklerinde bir kuş ölüsüyle karşılaşmayacakları için mutlu olduklarını ifade ettiler ve bu atıkların kaldırılmasında başta haber merkezimiz ve Kadir Albayrak olmak üzere,emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Kaynak : Murat Ürtekin