info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı`da Bir İlki Başardılar

Muratlı RED ENGLISH SCHOOL (Kırmızı İngilizce dil okulu) yöneticileri Şafak Alpertonga ve Duygu Başaraner, birçok kurs olmasına rağmen,büyük bir riske girerek, Muratlı`Da ingilizce eğitim olkulu açtılar.

Günümüzde dershanelerin son bulduğu,kurslardan yeteri kadar verim alınamadığı dönemde büyük bir risk alarak,Muratlı'nın eğitim neferleri öğrencileri başta olmak üzere, tüm halka yabancı dil sevgisi ve hizmeti vermek amacıyla yola çıkan kırmızı ingilizce yöneticileri, amacın eğitimli olmanın yanı sıra, her dil bir insan anlamına gelen yabancı dil konusunda da destek olmak istediklerini beyan ettiler.

RED ENGLISH kurucu müdürü Duygu Başaraner; "Bizler Türkiye'nin Avrupa'sında yaşıyoruz.Türkiye'nin Avrupa'ya açılan kapısı olan Tekirdağ ve bunun en yakın ilçesi Muratlı'da uluslararası alanda Çinceden sonra en çok konuşulan ingilizce'yi öğreterek,gerek çevre gerek kültür gerekse uluslararası ilişkilerde bir adım önde olmak için yabancı dil şarttır.Biz de bu yolda üzerimize düşeni yapmak için yola çıktık" Dedi.

Kurucu üyelerden Şafak Alpertonga; "Herkesin ingilizce öğrenebileceği gibi, bunun için kaliteli ve akıcı bir dil eğitimi öğretebilecek yetki ve beceriye sahip olmak da önemlidir. Bizler bu işi profesyonelce ve öğrencilerimizin katıldığı her platformda akıcı ingilizce konuşabilme yeteneği konusunda kendimize ve eğitim neferi öğretmenlerimize güveniyoruz ve en iyisini verebilmek için tüm çalışma ve gayreti gösterecek kaliteye sahibiz. Artık yabancı dil olmadan hiç bir iş olmuyor. Bu nedenle Muratlı halkına hizmete en iyi şekilde hazırız" Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin