info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı`da Hem Yasak, Hem Serbest

Muratlı Göçmen konutlarının orada tonajlı araçların şehir merkezine girişi yasak tabelası var.

BÜTÜN TÜRKİYE’DE GEREK TONAJLI ARAÇLAR GEREKSE SERVİS ARAÇLARININ ŞEHİR MERKEZLERİNE GİRİŞİ YASAK.

Muratlı’nın göbeğinde, hem de Pazar kurulduğu çarşamba gününde bir vatandaşın çekmiş olduğu fotoğraf, halkın ne KORONA ne de kural tanımadığının bir göstergesi olarak kabul ediliyor. BÜYÜKŞEHİRİN YAPMADIĞINI EMNİYET YAPIYOR Tekirdağ’ın büyükşehir olmasıyla birlikte, tüm Tekirdağ ilçelerinin trafik, tabela ve kaldırım işgali gibi denetimlerinin Tekirdağ Büyükşehir belediyesi tarafından yapılması gerekirken, Tekirdağ Zabıta Daire başkanlığının bu konuda hiçbir şey yapmaması, Muratlı belediyesinin de bu konuda yeterli personel bulunmaması, Korona salgını sebebiyle bu personellerin de her yere yetişme şansı bulunmadığından, Tekirdağ Büyükşehir belediyesinin bu konuda önlem almadığı yerde, Muratlı emniyeti yetkisi dahilinde göz açtırmıyor.

Gerek yaya geçidi ihlali gerek engelli park yeri ihlali gerekse bu tür kamyon ihlallerine anında cezai işlem uygulanıyor.

Vatandaş soruyor; BU TONAJLI KAMYON VEYA BENZERİ ARAÇLARDAN BİRİ KONTROLÜ KAYBEDİP VEYA FRENİ PATLARSA, DÜKKANLARDAN BİRİNE GİRERSE, OLASI CAN VE MAL KAYBINDA HESABINI KİM VERECEK?

Kaynak : Murat Ürtekin