info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Oflu Hoca Çorlu`da İzdiham Yarattı

Oflu Hoca sinema filmiyle Türkiye’nin beğenisini kazanan Yönetmenliğini Adem Kılıç’ın yaptığı,Oflu Hoca adıyla Çetin Altay’ın başrolünü oynadığı ve Lüleburgaz’da çekimleri tamamlanan,”Oflu Hoca Trakya’da ekibi,Çorlu Orion AVM’DE filmin galasında Çorlu’lu sinemaseverlerle buluştu.

Çok sayıda sinemaseverin akınına uğrayan galaya,Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç,Çorlu belediye başkan yardımcıları Kemalettin Avcı ve Ahmet Sarıkurt da katıldı. Oflu Hoca Çetin Altay, “benim için Çorlu’nun ayrı bir yeri var.Askerliğimi uzun dönem olarak Çorlu’da yaptım.O günden bu güne çok değişmiş ama,insanların samimi,içten ve sıcakkanlı davranışları değişmemiş.

Çorlu halkını sev,yorum.İnşallah onlarla daha birçok projede birlikte olma şansını yakalarız”Dedi. Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç,“Tekirdağ’ın merkez de dahil olmak üzere,en büyük ilçesi 260 bin ile Çorlu’dur.Bu değerli oyuncuları Çorlu’da ağırlamaktan onur duyuyoruz.Gönül isterdi ki,bu sinema filmi Çorlu’da çekilsin.Maalesef Lüleburgaz’a kaptırdık.

İnşallah bir sonraki projelerinde kendilerini Çorlu’da ağırlama şerefine nail oluruz” Dedi.Ardından söz alan Çorlu belediye başkan yardımcısı Ahmet Sarıkurt,sanata ve sanatçıya her zaman destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini,bu ekibi Çorlu’da ağırlamaktan onur duyacaklarını söylediler.

Konuşmaların ardından oyuncular,tek tek sinema salonlarını gezerek sinemaseverlerle söyleşi yaptı ve programı noktalayarak Tekirdağ merkez Süleymanpaşa’ya hareket ettiler.

Kaynak : Murat Ürtekin