info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, İlçemizin Gururu Öğrencilerimizin Her Daim Yanındayız

Türkiye genelinde yapılan bilimsel, sportif ve kültürel yarışmalarda Süleymanpaşa`yı temsil eden öğrenciler Okul Müdürleri ile Birlikte Kaymakam Yurt ‘u Makamında ziyaret ettiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir ATİLLA da ziyaretçilere eşlik etti.

Namık Kemal Lisesi 10.Sınıf öğrencisi Zülal Alev ERKAN, Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen Kış Kupası Yelken Yarışlarında Laser 4.7 kategorisinde Türkiye 1.ncisi; 9.Sınıf öğrencisi Esma Doğa DURAN Antalya İlinde düzenlenen Türkiye Satranç Şampiyonası 15 Yaş Kategorisinde Türkiye 1.ncisi olurken. Bilim Sanat Merkezi öğrencileri Yuşa Can DİNÇ ve Bünyamin TOKDEMİR TÜBİTAK 26. Bilim Olimpiyatlarında Proje alanı öğrencisi olan Bünyamin TOKDEMİR, Fizik alanında bronz madalya; Yuşa Can DİNÇ ise Kimya alanında altın madalya aldılar.

2008 yılından beri kurumda öğrenci olan Bünyamin ve Yuşa ikinci aşamada elde ettikleri bu başarılar ile üniversite sınavında ek puan ve üniversite hayatı boyunca TÜBİTAK bursu almaya hak kazanmışlardır. Yuşa Can DİNÇ geçen yıl Çekya'da düzenlenen Kimya Olimpiyatlarında milli takımda yer almış ve bronz madalya kazanmıştı. Kaymakam Yurt ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "ilçemizin gururu olan bu değerli öğrenciler,göğsümüzü kabartmıştır.Böyle başarılı öğrencilerin her daim yanındayız.Başarılarından dolayı kutluyorum" Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin